Super League - ΑΕΚ: Πλήγμα ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό (videos)

Super League: Η ΑΕΚ δεν κατάφερε να νικήσει τον Βόλο, ενώ έχασε και τους Γεβχέν Σάκχοφ και Μότα Παουλίνιο για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Super League - ΑΕΚ: Πλήγμα ενόψει του ντέρμπι με Ολυμπιακό (videos)
1'

Οι «κιτρινόμαυροι» έδειξαν πολύ κακό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα της Θεσσαλίας, έμειναν στο 2-2 και είδαν την απόσταση από την κορυφή να μεγαλώνει! Η ΑΕΚ τέλειωσε το ματς με εννιά παίκτες καθώς Παουλίνιο και Σάκχοφ αποβλήθηκαν κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Πορτογάλος δέχθηκε δεύτερη κίτρινη στο 74', ενώ ο Ουκρανός αντίκρισε απευθείας κόκκινη στο 88'. Ως εκ τούτου θα απουσιάσουν από το επόμενο ματς της «Ένωσης», που θα είναι φυσικά στις αρχές του νέου χρόνου.

Συγκεκριμένα, οι «κιτρινόμαυροι» θα αντιμετωπίσουν τον Ολυμπιακό στις 3 Ιανουαρίου στο «Γ. Καραϊσκάκης», σε ένα καθοριστικό ματς, όπου μια ενδεχόμενη ήττα μπορεί ουσιαστικά να «σβήσει» τις ελπίδες για κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο Μάσιμο Καρέρα ή όποιος είναι προπονητής στην ΑΕΚ σε εκείνο το ματς καθώς το μέλλον του Ιταλού είναι αμφίβολο, δεν θα μπορεί να υπολογίζει στους δύο παίκτες. Αμφότεροι ήταν κακοί κόντρα στον Βόλο, αλλά δεν παύει να είναι από τις βασικές επιλογές.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Lockdown: Ανακοινώνονται αυστηρά μέτρα για την μετακίνηση τα Χριστούγεννα

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή