LIVE Euro 2024: Ολλανδία - Γαλλία

Euro 2024: Δείτε LIVE το σπουδαίο ντέρμπι ανάμεσα σε Ολλανδία και Γαλλία.
LIVE Euro 2024: Ολλανδία - Γαλλία
2'

Η μέρα κλείνει με ένα μεγάλο clasico στην Red Bull Arena της Λειψίας, ανάμεσα στην Ολλανδία και τη Γαλλία. Οι δύο νικήτριες στην πρεμιέρα του 4ου ομίλου, αναζητούν το «2Χ2» για να «σφραγίσουν το εισιτήριό τους για τους «16», γνωρίζοντας πως και με ισοπαλία, εξακολουθούν να έχουν το... πάνω χέρι στον όμιλο.

Η Γαλλία μπαίνει σε αυτή τη μάχη έχοντας κερδίσει 7 από τις 8 τελευταίες αναμετρήσεις με τους «οράνιε», συμπεριλαμβανομένων και των δύο συναντήσεων στην προκριματική φάση. Ο σούπερ-σταρ των «τριοκολόρ» Κιλιάν Εμπαπέ, ο οποίος έσπασε τη μύτη του στα τελευταία λεπτά του αγώνα με την Αυστρία, έπειτα από σύγκρουση με τον Ντανσό, αναμένεται να είναι διαθέσιμος εντέλει, φορώντας ειδική μάσκα, όπως επιβεβαίωσε την Πέμπτη (20/6) ο Ντεσάν.

«Έχουμε την ποιότητα και το ταλέντο, αλλά υπάρχουν πολλές ομάδες που είναι αντίστοιχα πολύ δυνατές. Στο υψηλότερο επίπεδο, υπάρχει ανάγκη να είμαστε συμπαγείς και να δουλέψουμε μαζί. Το κάναμε αυτό στον πρώτο αγώνα. Αυτοί που ξεκίνησαν, αυτοί που ήρθαν από τον πάγκο, όλοι προχωρούν και υπάρχει ένας κοινός παρονομαστής μεταξύ όλων αυτών των αγώνων» ήταν το σχόλιο του Ντιντιέ Ντεσάν ενόψει του αγώνα με τους «οράνιε», ενώ απ’ την πλευρά του ο Ρόναλντ Κούμαν πρόσθεσε: «Έπρεπε να ήταν 4-1 υπέρ μας μετά από μία ώρα αγώνα κόντρα στην Πολωνία. Παίξαμε πολύ καλά, αλλά δεν μπορούσαμε να βρούμε δίχτυα. Αν είχαμε βάλει γκολ τις ευκαιρίες μας, θα λέγατε ότι ήμασταν στο ίδιο επίπεδο με τη Γερμανία. Η αστοχία μας έκανε τα πράγματα επικίνδυνα για εμάς, αλλά σταθήκαμε τυχεροί και σημειώσαμε ένα δεύτερο γκολ και το τελικό αποτέλεσμα ενίσχυσε την αυτοπεποίθησή μας».

Παρακολουθήστε την εξέλιξη του αγώνα:

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή