Μεταγραφές, Παναθηναϊκός: Κρίσιμες μέρες για Γιαννούλη - Τα τυπικά για Ντραγκόφσκι

Μεταγραφές: Οι υποθέσεις των Δημήτρη Γιαννούλη και Μπαρτολομέι Ντραγκόφσκι είναι αυτές που κυριαρχούν στον Παναθηναϊκό.
Δημήτρης Γιαννούλης
Ο Έλληνας μπακ αποτελεί τον βασικό στόχο των "πράσινων" για το αριστερό άκρο
Eurokinissi
1'

Οι «πράσινοι» βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες στην Αυστρία, όπου πραγματοποιούν το βασικό στάδιο της προετοιμασίας για τη νέα σεζόν. Ωστόσο, οι Αλόνσο και Παπαδημητρίου συνεχίζουν να… τρέχουν τις μεταγραφικές υποθέσεις που απασχολούν τον Παναθηναϊκό.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, οι επόμενες ημέρες είναι ιδιαίτερα κρίσιμες για τον Δημήτρη Γιαννούλη. Ο παίκτης έχει στα… χέρια του πρόταση των «πράσινων» για να επιστρέψει στην Ελλάδα και μάλιστα, τη δεδομένη στιγμή είναι η καλύτερη προσφορά που έχει δεχθεί.

Ωστόσο, θέληση του Έλληνα διεθνή μπακ είναι η παραμονή στο εξωτερικό και η εύρεση ομάδας στην Αγγλία, αλλά σε περίπτωση που αποφασίσει να επιστρέψει στην χώρα μας, τότε, το «τριφύλλι» εμφανίζεται ως ο βασικός… προορισμός.

Τα τυπικά για Ντραγκόφσκι

Μία ακόμα υπόθεση που απασχολεί τους Κυπελλούχους Ελλάδας είναι αυτή του Πολωνού τερματοφύλακα. Ο παίκτης αγωνίστηκε το δεύτερο… μισό της περσινής σεζόν στους «πράσινους» ως δανεικός από την Σπέτσια, ενώ στη συμφωνία υπήρχε και ρήτρα 3.500.000 ευρώ.

Όμως, ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να κλείσει το deal μ’ ένα ποσό κοντά στα 2.000.000 ευρώ. Αρχικά, οι Ιταλοί άλλαξαν στάση, όμως, στην συνέχεια οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία και απομένουν τα τυπικά για την απόκτηση του παίκτη και τη μετάβασή του στην Αυστρία για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή