Μίλτος Τεντόγλου: Θύμωσε με την αδικία και απάντησε με νέο ρεκόρ

Ο Μίλτος Τεντόγλου, άλλωστε, έδειξε σε όλο τον πλανήτη ότι δεν έχει σημασία τι παπούτσια φοράς αλλά από τι μέταλλο είσαι φτιαγμένος

Μίλτος Τεντόγλου
Ο Μίλτος Τεντόγλου
Associated Press
2'

Ο Μίλτος Τεντόγλου είναι το πρόσωπο των ημερών. Ο Μίλτος Τεντόγλου αγνόησε την ακύρωση του καλύτερου άλματος στον κόσμο και έκανε τρελό πάρτι, πηδώντας στα 8,41 μέτρα.

Ο Μίλτος Τεντόγλου, άλλωστε, έδειξε σε όλο τον πλανήτη ότι δεν έχει σημασία τι παπούτσια φοράς αλλά από τι μέταλλο είσαι φτιαγμένος. Και ο Μίλτος Τεντόγλου είναι ο κορυφαίος άλτης στον κόσμο. Και η Ελλάδα τον καμαρώνει.

«Έλληνες, είστε οι μεγαλύτερες παιχτούρες σε όλη την Ευρώπη», έγραψε μεταξύ άλλων ο Μίλτος Τεντόγλου σε μία από τις ιστορίες του στο Instagram, στέλνοντας έτσι το μήνυμά του σε εκείνους που επέλεξαν να ακυρώσουν το άλμα του για τα παπούτσια του.

Η Παγκόσμια Ομοσπονδία χθες το πρωϊ με πρωτοφανή εμπάθεια και παρατυπώντας, τού ακύρωσε τη νίκη στο Τορούν και την επίδοση των 8 μέτρων και 40 εκατοστών, που ήταν η καλύτερη στον κόσμο φέτος. Ο Μίλτος απάντησε στην αδικία με τον αγώνα του. Λίγες ώρες αργότερα στο μίτινγκ του Λιεβέν, έκανε 4 φορές την κορυφαία επίδοση στον κόσμο, καταλήγοντας στα 8 μέτρα και 41 εκατοστά.

Ο Μίλτος Τεντόγλου θύμωσε και, όπως έχει αποδείξει, μπορεί να κάνει ρεκόρ ακόμη και ξυπόλητος.

Μίλτος Τεντόγλου: Έκανε ό,τι ήθελε και «έσπασε» ξανά τα ρεκόρ!

Ο εκπληκτικός Έλληνας πρωταθλητής κατέρριψε την καλύτερη επίδοση στον κόσμο για τρίτη φορά στο μίτινγκ του Λιεβέν.

Ο Τεντόγλου βελτίωσε, δηλαδή, την κορυφαία επίδοση στον κόσμο για το 2023, τρεις φορές σε τέσσερα άλματα! Η τελευταία του, μάλιστα, είναι καλύτερη ακόμα και από το 8,40μ. που είχε κάνει στο Τορούν, άλλα ακύρωσε η World Athletics, λόγω παπουτσιών.

«Δεν με νοιάζει ένα άλμα στα 8,40. Μπορώ να το κάνω όποτε θέλω. Είναι απλά άδικο» είχε πει στο ποστάρισμα του, μετά την απόφαση της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας. Το είπε και το έκανε ο εκπληκτικός, Μίλτος!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή