«Γκάζια» Αδαμίδη και… πρόστιμο

Με… άγριες διαθέσεις επισκέφτηκε ο Σταύρος Αδαμίδης τους παίκτες στα Σπάτα και μετά την προπόνηση τους τα έψαλε για την κακή αγωνιστική...

1'

Με… άγριες διαθέσεις επισκέφτηκε ο Σταύρος Αδαμίδης τους παίκτες στα Σπάτα και μετά την προπόνηση τους τα έψαλε για την κακή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας. Τους προειδοποίησε μάλιστα ότι σε περίπτωση που κάνουν ανάλογη εμφάνιση και στο ματς Κυπέλλου με την Λάρισα θα πληρώσουν πρόστιμο 100.000 ευρώ!
«Τι πράγματα είναι αυτά; Κοιτάξτε να σοβαρευτείτε. Έχουμε φτάσει σε οριακό σημείο. Ο προπονητής και η διοίκηση δουλεύουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και απαιτούμε να κάνετε και εσείς το ίδιο. Δεν βλέπω καμία προσπάθεια. Δεν βλέπω να τιμάτε τη φανέλα που φοράτε.
Μόνο τα αποτελέσματα από εδώ και πέρα μπορούν να σώσουν την κατάσταση και είστε υποχρεωμένοι να τα φέρετε. Δεν μπορεί να μην τα δίνετε όλα. Δεν χρειάζεται να σας πει κάποιος πόσο σημαντικό είναι το παιχνίδι της Πέμπτης και ποιο είναι φυσικά το αποτέλεσμα που πρέπει να φέρετε και μας αξίζει.
Δεν ήθελα να μπει αυτό το πρόστιμο, όμως γίνεται για να καταλάβετε και οι τελευταίοι ότι η ομάδα πλέον είναι σε οριακό σημείο. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Συνέλθετε…”, τόνισε μεταξύ άλλων ο Αδαμίδης.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή