Στην κορυφή με Αζάρ η Τσέλσι - Γκέλα για Σίτι

Στην πρώτη θέση της Πρέμιερ Λιγκ χωρίς... συγκάτοικο βρίσκεται η Τσέλσι μετά τη νίκη της με 3-0 επί της Νιούκαστλ – Χατ- τρικ ο Αζάρ.

Στην κορυφή με Αζάρ η Τσέλσι - Γκέλα για Σίτι
1'

Με τον καλύτερο δυνατό τρόπο κατάφερε να εκμεταλλευτεί την απώλεια βαθμών των Άρσεναλ και Μάντσεστερ Σίτι η Τσέλσι η οποία επικράτησε με άνετο τρόπο 3-0 της Νιούκαστλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» για να αναρριχηθεί στην πρώτη θέση.

Μεγάλος πρωταγωνιστής για τους «μπλε» ήταν ο Εντέν Αζάρ που πέτυχε και τα τρία τέρματα της ομάδας του. Στο 27' άνοιξε το σκορ για να διώξει το άγχος από την ομάδα του, για να κάνει και το 2-0 στο 34'. Ο Βέλγος διεθνής στο 63' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ολοκλήρωσε το χατ-τρικ.

ΤΣΕΛΣΙ: Τσεχ, Ιβάνοβιτς, Αθπιλικουέτα, Λάμπαρντ, Κέιχιλ, Νταβίντ Λουίζ, Βίλιαν (78' Σαλάχ), Μάτιτς, Ετό (71' Μπα), Όσκαρ, Αζάρ (85' Σούρλε).
ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ: Κρουλ, Ντεμπισί (40' Μπιβά), Ντάμετ, Γουίλιαμσον, Μπεν Αρφά (64' Γκόσλινγκ), Τέιλορ, Ανίτα (84' Μαρβό), Ντε Γιονγκ, Σισοκό, Αμεόμπι.

Γκέλα για Σίτι, 0-0 με Νόριτς

Δεν κατάφερε να φτάσει στο γκολ η Μάντσεστερ Σίτι που έμεινε για δεύτερο συνεχόμενο ματς μακριά από τα αντίπαλα δίχτυα για να χάσει ακόμα δύο σημαντικούς βαθμούς στην προσπάθειά της για την κατάκτηση του τίτλου.

Αυτό γιατί κόλλησε στο ισόπαλο 0-0 με τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ» με τους γηπεδούχους ταυτόχρονα να παίρνουν έναν σπουδαίο βαθμό στην προσπάθειά τους για την παραμονή.

ΝΟΡΙΤΣ: Ρούντι, Μάρτιν, Όλσον, Τετέι, Γιομπό, Μπασόνγκ, Ρέντμοντ, Τζόνσον, Χούπερ (68' Φαν Βόλφσβινγκελ), Φερ, Πίλκινγκτον (93' Γουίτακερ).
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Χαρτ, Ζαμπαλέτα, Κλισί, Μίλνερ, Κομπανί, Ντεμικέλις, Χέσους Ναβάς, Τουρέ, Νεγρέδο (77' Κολάροφ), Γιόβετιτς (61' Τζέκο), Σίλβα.

Πηγή: onsports.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή