"Επεισοδιακή" νίκη του ΠΑΟΚ στις Σέρρες

Εκτός έδρας φιλική νίκη επί του Πανσεραϊκού με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ.

"Επεισοδιακή" νίκη του ΠΑΟΚ στις Σέρρες
1'

Εκτός έδρας φιλική νίκη επί του Πανσεραϊκού με 1-0 πέτυχε ο ΠΑΟΚ σε ένα αγώνα που σημαδεύτηκε από τα υβριστικά συνθήματα των οπαδών των φιλοξενούμενων, αλλά και από ένα πανό με υβριστικό περιεχόμενο που ανάρτησαν οι φίλαθλοι των γηπεδούχων. Και τα δύο αυτά περιστατικά προκάλεσαν ολιγόλεπτη διακοπή του αγώνα. Η αναμέτρηση κρίθηκε με ένα γκολ που σημείωσε ο ΠΑΟΚ στο 28' με εύστοχο κτύπημα πέναλτι που εκτέλεσε ο Λίνο.

Το παιχνίδι είχε αξιόλογες φάσεις και ενδιαφέρον με τις δυο ομάδες να δημιουργούν και να χάνουν καλές ευκαιρίες.

Στην καλύτερη από πλευράς γηπεδούχων, ο Βουτσιάς στο 19' σούταρε άστοχα από καλή θέση.

Ο ΠΑΟΚ χρησιμοποίησε νεαρούς ποδοσφαιριστές και ιδιαίτερα θετική ήταν η παρουσία δυο νέων τέτοιων παικτών όπως οι Παναγιωτούδης και Παπαδόπουλος.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:
Πανσερραϊκός: Γουμάγιας (82' Κουτζαβασίλης), Τριανταφύλλου, Ντιόγκο (76' Κονέ), Μιλένκοβιτς, Σαλαματράκης, Ορφανός (80' Μουσικάκης), Περπερίδης (73' Περπερίδης), Τσαούσης (82' Κυριακίδης), Βουτσιάς (56' Σοάρες) , Στεφανίδης (73' Γκουεϊ) , Παντελιάδης

ΠΑΟΚ Χαλκιάς (46' Γλύκος), Σνάουτσνερ, Μαλεζάς (70' Ιντζίδης) , Μπαλάφας, Λίνο (46' Πόποβιτς), Αρίας (46' Ετο), Τσουκαλάς (70' Τσαλδάρης), Ρομπέρ (70' Πέλκας), Παπαδόπουλος, Παναγιωτούδης, Γκαρσία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή