Έρευνα: Τα δύο φαγητά που κάνουν καλό στον εγκέφαλό μας

Η Μεσογειακή διατροφή μπορεί να μειώσει το ρίσκο για άνοια κατά 15% αναφέρει νέα έρευνα και γι'αυτό ήρθε η ώρα να εκτιμήσεις τα λαχανικά

Έρευνα: Τα δύο φαγητά που κάνουν καλό στον εγκέφαλό μας

Μια μεσογειακή διατροφή με ξηρούς καρπούς, θαλασσινά, δημητριακά ολικής αλέσεως και λαχανικά θα μπορούσε να μειώσει τον κίνδυνο άνοιας σχεδόν κατά ένα τέταρτο, σύμφωνα με πολλά υποσχόμενη έρευνα που θα μπορούσε να ανοίξει το δρόμο για νέες προληπτικές θεραπείες.

Διαβάστε περισσότερα στο Ratpack.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή