Υδροχόος Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05: Ευνοούνται οι σπουδές και τα ταξίδια

Ζώδια - Υδροχόος: Ευνοούνται οι σπουδές, τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες σου.

Υδροχόος | Ημερήσιες Προβλέψεις 30/05
Ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από γνωστούς/ες ή συγγενείς.
astrology.gr
1'

Με τη Νέα Σελήνη στους Διδύμους μπορεί να νιώσεις έντονη την ανάγκη-επιθυμία να κάνεις κάτι το διαφορετικό, είναι όμως άλλο πράγμα οι δημιουργικές και καινοτόμες αναζητήσεις σου κι άλλο τα προσωπικά σου, αφού έχοντας μια… παραπάνω ευαισθησία απέναντι σε ότι σε περιορίζει μπορεί να κάνεις και ασκήσεις ισορροπίας πάνω σε τεντωμένο σκοινί. Παράλληλα βέβαια, ο Δίας στον 3ο ηλιακό οίκο σου συνηγορεί σε βοήθειες από γνωστούς/ες ή συγγενείς. Επιπλέον, ευνοούνται οι σπουδές, τα ταξίδια, ενώ δεν αποκλείεται να αποκτήσεις κι ένα μέσον που θα αναβαθμίσει τις δυνατότητες σου.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 30/05

Η Νέα Σελήνη ενεργοποιεί θέματα της προσωπικής σου ζωής και τα καλά νέα είναι ότι με την Αφροδίτη στον 4ο ηλιακό οίκο σου, μπορείς να απολαύσεις μια εκ του σύνεγγυς ερωτική συνομιλία σε κλειστό χώρο κι αν βέβαια είσαι ήδη σε μια σχέση, το ταίρι σου έχει… προτεραιότητα! Ωστόσο τίποτε δεν αποκλείει και το να «διακινδυνέψεις» μια σεξουαλική εμπειρία στα... κουτουρού, εκφράζοντας τις πιο «περιπετειώδεις» τάσεις σου!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή