Κριός Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05: Ζήσε τη ζωή και τον έρωτα στο έπακρο

Ζώδια - Κριός: Φαίνεται να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία και δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα, εκτός από την τόλμη σου, αφού η τύχη θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Κριός | Ημερήσιες Προβλέψεις 31/05
Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να ειπωθούν πολλά χωρίς να συνοδεύονται από πράξεις.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στους Διδύμους συνηγορεί στο να ειπωθούν πολλά χωρίς να συνοδεύονται από πράξεις, ίσως όμως όλο αυτό το «τίποτα» να σε χαλαρώσει, χώρια που μπορείς κι εσύ να λες ότι θες στα πλαίσια μιας «δημιουργικής ασάφειας». Εξ άλλου πέρα από τα επικοινωνιακά «τερτίπια» άνευ ουσίας, με το Δία στο ζώδιο σου μπορείς να πετύχεις το καλύτερο για σένα, άμεσα και γρήγορα, τολμώντας εκεί που οι άλλοι διστάζουν κι όποιο ρίσκο πάρεις θα σου βγει. Φαίνεται μάλιστα να είσαι κοντά σε μια μεγάλη επιτυχία και δεν χρειάζονται ιδιαίτερα προσόντα, εκτός από την τόλμη σου, αφού η τύχη θα αναλάβει τα υπόλοιπα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 31/05

Ο Άρης στο ζώδιό σου, σε ωθεί να ζήσεις τη ζωή και τον έρωτά σου στο έπακρο κι αν είσαι μόνος/η, ούτε που θα… προλάβεις να καταλάβεις πως έγινε το καλό! Ίσως μάλιστα κάποιος/α που σε θέλει πολύ και το δείχνει να σε βγάλει από τον «κόπο». Αυτό όμως μπορεί να συμβεί και στην περίπτωση που είσαι ήδη δεσμευμένος/η κι επειδή ο πειρασμός θα είναι πολύ δελεαστικός μπορεί και να... υποκύψεις, με ότι συνεπάγεται αυτό!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή