Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια

Ζώδια - Δίδυμοι: Με τη Δήμητρα στο 2ο ηλιακό οίκο σου να «δείχνει» έναν οικονομικό συνεταιρισμό, είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις μια επιθετική οικονομική πολιτική

Δίδυμοι Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια
Με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια
astrology.gr
1'

Με τον Άρη στον Κριό είναι πιθανό να συμμετάσχεις σε μια συλλογική προσπάθεια, επειδή όμως σήμερα έχουν βγει… παγανιά οι «θερμοκέφαλοι», αν είσαι… ειρηνιστής, μην ξανοίγεσαι και πολύ. Επιπλέον ενδέχεται να «τα τσουγκρίσεις» με κάποιον/α φίλο/η ή ένα πιστωτικό ίδρυμα που πράττει τα εντελώς αντίθετα από τα συμφωνηθέντα. Παράλληλα, με τη Δήμητρα στο 2ο ηλιακό οίκο σου να «δείχνει» έναν οικονομικό συνεταιρισμό, είναι προτιμότερο να ακολουθήσεις μια επιθετική οικονομική πολιτική, διεκδικώντας αυτά που δικαιούσαι κι… άλλα τόσα, αφού μια υποχωρητική στάση από την πλευρά σου θα σε ζημιώσει.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/06

Για την ώρα φαίνεται να έχουν προτεραιότητα οι υποθέσεις των φίλων σου αλλά μέσα στο γενικότερο «παρεΐστικο» κλίμα δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν και παρεξηγήσεις, αφού η έννοια της φιλίας για κάποιον/α περιλαμβάνει και… άλλα πράγματα, που ίσως και να μην είναι του γούστου σου! Αν λοιπόν είσαι ήδη σε μια σχέση και θέλεις απλά την ησυχία σου, προτίμησε να μοιραστείς την μέρα σου με το ταίρι σου και μόνον.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή