Λέων Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06: Κάποιος υποτιθέμενος σύμμαχός σου, έχει κινηθεί σε βάρος σου

Ζώδια - Λέων: Με τη Δήμητρα στο 12ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως κάποιος υποτιθέμενος σύμμαχός σου, έχει κινηθεί σε βάρος σου.

Λέων | Ημερήσιες Προβλέψεις 06/06
Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής των άλλων
astrology.gr
1'

Με τον Άρη στον Κριό μια νομική υπόθεση μπορεί να σου δημιουργήσει μεγάλο εκνευρισμό, εξ αιτίας αυθαιρεσιών, που έγιναν ή... πάνε να γίνουν σε βάρος σου! Επιπλέον, στις εξωστρεφείς δράσεις σου θα βιώσεις εντάσεις κι αν θες να διαφυλάξεις την ηρεμία σου, πρακτικά σε συμφέρει να παραμείνεις εντός και με τα επικοινωνιακά «ρολά» σου… κατεβασμένα! Παράλληλα, με τη Δήμητρα στο 12ο ηλιακό οίκο σου δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως κάποιος υποτιθέμενος σύμμαχός σου, έχει κινηθεί σε βάρος σου και παρασκηνιακά, δεν χρειάζονται ωστόσο ούτε φωνές, ούτε απειλές, αρκεί ένα «θα τα πεις με το δικηγόρο μου»!.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 06/06

Η Αφροδίτη στον 10ο ηλιακό οίκο σου σε κάνει το επίκεντρο της προσοχής των άλλων κι… άλλο που δεν θες! Αλλά όσο πιθανό είναι να «τραβήξεις» κοντά σου ένα πρόσωπο με το οποίο θα περάσεις τέλεια, άλλο τόσο είναι να εμπλακείς σε υποθέσεις άλλων -είτε γνωστών, είτε συγγενών- και τελικά να χάσεις την ησυχία σου, χώρια που θα κατηγορηθείς ότι κι αν κάνεις. Μείνε λοιπόν στην ευτυχία σου κι άσε τους άλλους να «μαλλιοτραβιούνται»!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή