Ταύρος Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Μην αμελήσεις να δώσεις τη δέουσα προσοχή στη σωματική και ψυχική

Ζώδια - Ταύρος: Ο  Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια οικονομική στενότητα ή/και αναγκαία έξοδα.

Ταύρος | Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06
Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες εργασίες, αν όμως ποντάρεις σε βοήθειες από άλλους δεν θα τις έχεις.
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο Ζυγό σε καλεί να ανταποκριθείς σε ποικίλες εργασίες, αν όμως ποντάρεις σε βοήθειες από άλλους δεν θα τις έχεις -μάλλον εμπόδια θα σου βάλουν- οπότε… κανόνισε την πορεία σου! Επιπλέον, μην αμελήσεις να δώσεις τη δέουσα προσοχή στη σωματική και ψυχική σου ευεξία, με την πρόληψη να είναι πάντα προτιμότερη από την θεραπεία. Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μια οικονομική στενότητα ή/και αναγκαία έξοδα και βέβαια κάτω από ένα καθεστώς «γκίνιας» το να προβείς σε σημαντικές αγορές ή επενδύσεις, κρίνεται ως εντελώς ασύμφορο.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Με την Αφροδίτη στο ζώδιό σου να «φλερτάρει» με τον Ουρανό θα πρέπει κι εσύ να αρχίσεις να βλέπεις τα πράγματα με άλλο «μάτι», πριν δοκιμάσεις κάποια έκπληξη, που θα σε κάνει «να το φυσάς και να μην κρυώνει»! Υπάρχει ωστόσο κι ένα επιπλέον «αγκάθι», με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου που δεν τελειώνουν ποτέ και μπορεί να σου στερήσουν την ευτυχία που δικαιούσαι, κάτι που ισχύει κι αν είσαι ήδη σε μια σχέση.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή