Δίδυμοι - Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Ίσως εισπράξεις μια απογοήτευση

Ζώδια - Δίδυμοι: Ο Ήλιος στο ζώδιο σου σηματοδοτεί αντικειμενικούς περιορισμούς που μπορεί να «σου κόψουν τα φτερά»

Δίδυμοι | Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06
Με τη Σελήνη στο Ζυγό να βάζει «φρένο» στην ψυχαγωγία σου, καλείσαι να επικεντρωθείς στο πρόβλημα που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο
astrology.gr
1'

Με τη Σελήνη στο Ζυγό να βάζει «φρένο» στην ψυχαγωγία σου, καλείσαι να επικεντρωθείς στο πρόβλημα που έχει ένα αγαπημένο σου πρόσωπο ή/και στο πως θα διορθώσεις πράγματα στις δικές σου σχέσεις. Αν τώρα… επιμείνεις ανέμελα, πέρα από το ότι θα υποστείς κριτική για τη στάση σου, το πιθανότερο είναι να εισπράξεις μια απογοήτευση. Παράλληλα, ο Ήλιος στο ζώδιο σου σηματοδοτεί αντικειμενικούς περιορισμούς που μπορεί μεν να «σου κόψουν τα φτερά», αν όμως πας να κάνεις ένα νέο ξεκίνημα, χωρίς να έχεις τα «φόντα», θα αποτύχεις, οπότε το να κάνεις πίσω μπορεί να αποδειχθεί και… σωτήριο!

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Το… λόγο σήμερα έχουν τα προβλήματα, μην περιμένεις λοιπόν να χαρείς τη ζωή σου και τον έρωτα όπως θα ήθελες κι αν τυχόν έχεις κάποια «επιτυχία» μάλλον… ξινή θα σου βγει! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση και δεις πως υπάρχει μια «διαφορά φάσης» σε διαθέσεις κι επιθυμίες, είναι προτιμότερο να συμβιβαστείς με μια πραγματικότητα που δεν σου αρέσει και τόσο, παρά να δημιουργήσεις ένα κακό προηγούμενο «επιπολαιότητας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή