Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Έρχεσαι στο επίκεντρο των εξελίξεων

Ζώδια - Zυγός: Ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μελέτες και εργασίες ταξινόμησης.

Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06
Όσο δε για το συναίσθημά σου, σήμερα καλύτερα να κάτσει στην… γωνιά του, αφού «κυκλοφορούν» πίκρες, θα έχεις ωστόσο μεγάλο «σουξέ» ως σύμβουλος σχέσεων
astrology.gr
1'

Η Σελήνη στο ζώδιό σου σε φέρνει στο επίκεντρο των εξελίξεων, με το αποτέλεσμα των προσπαθειών σου να εξαρτάται από την πληρότητα και την αρτιότητά σου σε σχέση με αυτά που θα ασχοληθείς. Όσο δε για το συναίσθημά σου, σήμερα καλύτερα να κάτσει στην… γωνιά του, αφού «κυκλοφορούν» πίκρες, θα έχεις ωστόσο μεγάλο «σουξέ» ως σύμβουλος σχέσεων! Παράλληλα, ο Ήλιος στους Διδύμους σηματοδοτεί μελέτες και εργασίες ταξινόμησης, όσον αφορά όμως στις πιο εξωστρεφείς δράσεις σου… όλο και κάτι θα «στραβώσει», εκτός κι αν έχεις τρεχάματα για δουλειές, κάτι που από μόνο του έχει τις δυσκολίες του.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Με την Σελήνη στα μέρη σου, αν είσαι μόνος/η δεν σε… συμφέρει καθόλου το να μπεις σε μια νέα κατάσταση, αφού στην πορεία θα «βγουν» προβλήματα, αν μάλιστα δεν ευοδωθεί μια πρόταση που θα κάνεις, να είσαι σίγουρος/η πως είναι για το… καλό σου! Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, θα χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις αλλά σε κάθε περίπτωση μπορείς να ασχοληθείς με θέματα άλλων, ξεχνώντας τα δικά σου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή