Tοξότης Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06: Μην περιμένεις εύκολες ή ευχάριστες καταστάσεις

Ζώδια - Tοξότης: Ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί «θέματα» σε μια συνεργασία σου ή/και μια νομική «εμπλοκή», ενώ το να αποδεχθείς μια πρόταση θα αποδειχθεί μέγα λάθος.

Tοξότης | Ημερήσιες Προβλέψεις 10/06
H Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην περιμένεις εύκολες ή ευχάριστες καταστάσεις
astrology.gr
1'

H Σελήνη στο Ζυγό επηρεάζει τις διαπροσωπικές σχέσεις σου και μην περιμένεις εύκολες ή ευχάριστες καταστάσεις αφού προέχει το να επιλυθούν προβλήματα και το να μπουν τα πράγματα σε μια σειρά, με τη διατήρηση των ισορροπιών να γίνεται συχνά ένα «σταυρόλεξο» για… δυνατούς λύτες! Ίσως πάλι να αναμειχθείς σε κάτι συλλογικό, από τη στιγμή όμως που το κλίμα δεν είναι γόνιμο μην έχεις και σπουδαίες απαιτήσεις. Παράλληλα, ο Ήλιος απέναντί σου σηματοδοτεί «θέματα» σε μια συνεργασία σου ή/και μια νομική «εμπλοκή», ενώ το να αποδεχθείς μια πρόταση θα αποδειχθεί μέγα λάθος.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 10/06

Με τον Κρόνο να βάζει τη δική του «σφραγίδα» στις εξελίξεις, το πιο… εύκολο που θα μπορούσε να σου συμβεί σήμερα είναι να «χρησιμοποιηθείς» για να εξυπηρετήσεις σκοπιμότητες ή συμφέροντα, έχε τον νου σου λοιπόν, πριν μπεις σε μπελάδες και κατηγορηθείς για πράγματα που δεν έκανες. Από την άλλη πλευρά όμως, στην περίπτωση που ο άνθρωπός σου αντιμετωπίσει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, η συνδρομή σου είναι μονόδρομος.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή