Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Σήμερα δεν είναι η μέρα σου!

Ζώδια - Αιγόκερως: Με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σου η μέρα σίγουρα δεν είναι στα «κυβικά» σου

Αιγόκερως Ημερήσιες Προβλέψεις 14/07: Σήμερα δεν είναι η μέρα σου!
Ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται κυρίως για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν.
astrology.gr
1'

Ο Ποσειδώνας στον 3ο ηλιακό οίκο σου προσφέρεται κυρίως για να χαλαρώσεις και να ξεφύγεις από όλα αυτά που σε ταλαιπωρούν κι αν κάνεις και μια… αισιόδοξη σκέψη παραπάνω, που ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα, δεν πειράζει! Αντίθετα βέβαια το να δώσεις βάση σε υποσχέσεις, αποκτώντας προσδοκίες για την συνέχεια, οδηγεί με βεβαιότητα σε μια διάψευση. Μπορείς ακόμη να πάρεις μέρος σε καλλιτεχνικά δρώμενα, ενώ σε κάθε περίπτωση η δρομολόγηση πρακτικών θεμάτων κρίνεται ως ασύμφορη, αφού είτε δεν θα γίνει τίποτε απολύτως, είτε θα πέσεις θύμα ψεμάτων ή ανυπόστατων φημών.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 14/07

Με τον Ποσειδώνα να… παίζει τα ρέστα του, η ημέρα σίγουρα δεν είναι στα «κυβικά» σου, αφού τα ψέματα που θα ειπωθούν είναι πολλά και… πολύ πέρα από τα «κατά συνθήκην», καλό είναι λοιπόν να μην δίνεις βάση στα λεγόμενα, εκτός βέβαια κι αν είσαι εσύ που θα χρειαστεί να καλύψεις τα ίχνη σου, προκειμένου να μην εκτεθείς στα μάτια του/της συντρόφου σου. Από την άλλη πλευρά μια φαντασίωση μπορεί να σε φέρει πιο κοντά στην ευτυχία, χωρίς… κόστος!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή