Zυγός Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07: Μην στηρίζεσαι σε πρόσωπα που σου υπόσχονται πολλά

Ζώδια - Zυγός: Η Δήμητρα στο Λέοντα φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι.

Zυγός | Ημερήσιες Προβλέψεις 25/07
Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να χάσεις.
astrology.gr
1'

Το τετράγωνο Αφροδίτης-Δία σε παραπέμπει πρωτίστως σε ευχάριστες δράσεις που δεν πρέπει να χάσεις, ωστόσο είναι σαφές πως στις πιο σοβαρές υποθέσεις σου δεν μπορείς να στηρίζεσαι σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά αλλά όταν έρθει η ώρα να βοηθήσουν… ψάχνεις να τα βρεις! Ότι «τυχερό» λοιπόν κι αν σου συμβεί κοίταξε να το αξιοποιήσεις άμεσα. Παράλληλα βέβαια, η Δήμητρα στο Λέοντα φέρνει νέα πρόσωπα στην ζωή σου κι εσύ καλείσαι να κρατήσεις εκείνα που έχουν να σου προσφέρουν κάτι πιο ουσιαστικό πέραν του κοινωνικού πρεστίζ. Ίσως πάλι να ωφεληθείς από μια ομάδα ή έναν συλλογικό φορέα.

Ημερήσιες Ερωτικές Προβλέψεις 25/07

Είτε είσαι μόνος/η, είτε όχι, θα σου προκύψει μια γνωριμία που... τουλάχιστον θα σε κάνει να γελάσεις! Άλλο πράγμα όμως η καλή παρέα κι άλλο μια... σχέση, ειδικά με κάποιον/α που χαρακτηρίζεται από μια αμετροέπεια ή/και υπερβολικά ενθουσιώδεις εκδηλώσεις, αφού η ποιότητα και το βάθος που ενδεχομένως αναζητάς δεν έχουν καμία τύχη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή