Άσχημη κατάληξη για έναν σπάνιο «Στρατηγό Λι»

Ο General Lee ή Στρατηγός Λι είναι ένα από τα πιο διάσημα αυτοκίνητα της μικρής οθόνης και ένας από τους βασικούς πρωταγωνιστές της σειράς «Τhe Dukes».

Άσχημη κατάληξη για έναν σπάνιο «Στρατηγό Λι»
1'

Του Γιάννη Σκουφή

Αν ανήκετε στους Gen X, τότε το πορτοκαλί Dodge Charger είναι σίγουρο πως θα σας ξυπνά πολλές όμορφες αναμνήσεις από την παιδική σας ηλικία. Τότε που με λαχτάρα όλοι περιμέναν κάθε νέο επεισόδιο των Dukes που έκαναν τα κόλπα τους πίσω από το τιμόνι του General Lee.

To μοντέλο της Dodge κατάφερε να δημιουργήσει το δικό του μύθο και όσα αυτοκίνητα συμμετείχαν στην σειρά απέκτησαν συλλεκτική αξία. Εξαιρώντας τα εκατοντάδες Charger που αχρηστεύθηκαν στα… απαιτητικά γυρίσματα συνολικά κατάφεραν να επιβιώσουν 13 που ήταν λειτουργικά και που συμμετείχαν και στις 7 περιόδους των Dukes.

Ωστόσο, το ένα από αυτά είχε μία άσχημη στιγμή όταν λόγω υπερβολικής ταχύτητας ο οδηγός του έχασε τον έλεγχο σε έναν αυτοκινητόδρομο στο Μιζούρι. Το αποτέλεσμα ήταν να βγει εκτός δρόμου και να χτυπήσει άσχημα το εμπρός του μέρος. Ευτυχής οι δύο επιβάτες δεν έπαθαν κάτι παραπάνω από ελαφρούς τραυματισμούς.

Όπως φαίνεται η ζημιά είναι μεν σοβαρή αλλά όχι τόσο μεγάλη ώστε ο σπάνιος General Lee να μην βγει ξανά στους δρόμους. Ωστόσο, μετά από αυτή την ταλαιπωρία λογικά θα έχει χάσει κάποιες χιλιάδες δολάρια από την όποια συλλεκτική του αξία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή