Shopping Star: Τι τηλεθέαση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη εκπομπή

Το Shopping Star επέστρεψε με νέα οικοδέσποινα…

Shopping Star: Τι τηλεθέαση έκανε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στην πρώτη εκπομπή
1'

Το μεσημέρι της Δευτέρας, μέσα από τη συχνότητα του STAR, το «Shopping Star» έκανε πρεμιέρα για φέτος… με νέα παρουσιάστρια. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αντικαθιστά τη Βίκυ Καγιά στο πρότζεκτ μόδας και ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν τα ποσοστά τηλεθέασης.

Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το «Shopping Star» συγκέντρωσε 13,6% στο σύνολο και 14,1% στο δυναμικό κοινό. Η Ηλιάνα μπόρεσε να διατηρήσει τα ποσοστά της εκπομπής, ωστόσο βρισκόμαστε μόνο στην αρχή και θα έχει σημασία να δούμε τη συνέχεια.

Στη μεσημεριανή ζώνη, το «My style rocks» του ΣΚΑΪ έκανε 8,2% στο σύνολο και 7,9% στους τηλεθεατές 18-54. Το «T-Live», η κοινωνική εκπομπή με την Τατιάνα Στεφανίδου στον ALPHA, σημείωσε 12% στο σύνολο και 8,7% στο δυναμικό κοινό ενώ το «Rouk Ζουκ» του ΑΝΤ1 13,9% και 15,7% αντίστοιχα.

Στην απογευματινή ζώνη, το STAR με τον «Τροχό της τύχης» κράτησε παρέα στο 18,3% του συνόλου και στο 13,3% του δυναμικού κοινού ενώ πρεμιέρα με το δεξί έκανε «Το πιο μεγάλο παζάρι» του ALPHA. Το τηλεπαιχνίδι, με τον Ηλία Βρεττό, συγκέντρωσε 11,9% στο σύνολο και 14,9% στο δυναμικό κοινό.

Το «Chase» με τη Μαρία Μπεκατώρου έκανε 12,7% στο σύνολο και 11,7% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ «Ο Μονομάχος» του ΣΚΑΪ περιορίστηκε στο 6% και στο 8,1% στο δυναμό κοινό.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή