Κάρμεν Ηλέκτρα: Προσκάλεσε τους θαυμαστές της στο OnlyFans με μία αποκαλυπτική φωτογραφία

H Kάρμεν Ηλέκτρα πόζαρε ημίγυμνη και προσκάλεσε τους θαυμαστές της στο OnlyFans για να δουν περισσότερα.

Κάρμεν Ηλέκτρα: Προσκάλεσε τους θαυμαστές της στο OnlyFans με μία αποκαλυπτική φωτογραφία
H Κάρμεν Ηλέκτρα
Instagram / carmenelectra
1'

H Kάρμεν Ηλέκτρα, η πρώην πρωταγωνίστρια του «Baywatch», έχει φτιάξει λογαριασμό OnlyFans και προκειμένου να τον προωθήσει προχώρησε σε μία σέξι φωτογράφιση, στην οποία φόρεσε ένα μικροσκοπικό μαύρο εσώρουχο και μία ζώνη.

Η Ηλέκτρα, η οποία είναι εδώ και αρκετό καιρό σταρ του OnlyFans, πόζαρε με το ένα πόδι στον αέρα, ανακατεύοντας με το ένα χέρι τα ξανθά μαλλιά της, ενώ το άλλο ακουμπούσε στον γοφό της. Συμπλήρωσε την εμφάνιση με ένα ζευγάρι καφέ μπότες μέχρι το ύψος του μηρού και συνόδεψε τη φωτογραφία με τη λεζάντα: «Ευτυχισμένη ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ξεκίνησα μια ολοκαίνουρια αποκλειστική και πιο προσωπική σελίδα θαυμαστών μόνο για τους VIP θαυμαστές μου. Επισκεφτείτε το προφίλ μου και γίνετε δικοί μου».

https://www.instagram.com/p/Copu8VfOv_P/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Οι διαδικτυακοί της φίλοι της έβαλαν «φωτιά» στα σχόλία. Ένας θαυμαστής χαρακτήρισε την Ηλέκτρα «λαχταριστή», ενώ άλλοι θαύμασαν την «ωραία ζώνη» που φορούσε.

Πρόκειται για την online συνδρομητική υπηρεσία που επιτρέπει στους δημιουργούς να επικοινωνούν με θαυμαστές τους και να λαμβάνουν πληρωμή απευθείας, με αντάλλαγμα φωτογραφίες και βίντεο.

Υπενθυμίζεται ότι η ηθοποιός του «Baywatch» πήρε αυτή την απόφαση, μετά από πολλά χρόνια δικαστικών αγωγών για χρήση σέξι φωτογραφιών της, χωρίς την άδειά της. Πλέον χρησιμοποιεί τις σέξι φωτογραφίες της και τα έσοδα καταλήγουν στην ίδια.

https://www.instagram.com/p/CnXZmVZOyVw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή