Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε αν επηρεάζεσαι

Σε πρώτη φάση θα κόψουν κακές συνήθειες και άχρηστες επαφές

Ερμής στον Υδροχόο: Μάθε αν επηρεάζεσαι
1'

Στις 5 του μήνα, ο Ερμής περνά στον Υδροχόο επηρεάζοντας σημαντικά την καθημερινότητα ορισμένων ζωδίων. Ό,τι αφορά στον Ερμή, όπως επικοινωνία, επαφές, μετακινήσεις, γνώσεις και πληροφορίες, γραφειοκρατικές υποθέσεις, αγορές, συγγενικές σχέσεις, εργασιακή ρουτίνα ενδεχομένως να αλλάξει ή να υπάρξουν περιστατικά που θα έχουν έντονη επίδραση σε αποφάσεις και ενέργειες.

Αν ανήκεις σε κάποιο από τα τρία ζώδια, που σου αναφέρουμε παρακάτω ή -πολύ περισσότερο- αν έχεις Ωροσκόπο εκεί, να ξέρεις ότι θα επηρεαστείς αρκετά με τον Ερμή στον Υδροχόο μέχρι τις 23 που θα περάσει στους Ιχθύς.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ο Ερμής περνά στον 3ο ηλιακό σου οίκο και η ζωή σου θα γίνει πιο ενδιαφέρουσα, από την άποψη ότι πλέον θα πλαισιώνεσαι από άτομα πρωτότυπα, ασυνήθιστα, ανοιχτόμυαλα και χωρίς ταμπού, που κοιτάνε μπροστά και δεν στέκονται στο παρελθόν, ενώ θα σε βοηθήσει και να τελειώνεις μια και καλή με κάποιες γραφειοκρατικές σου υποθέσεις, που τραβάνε καιρό. Τώρα, αν είσαι γεννημένος στις αρχές του α' δεκαημέρου, στις 5 του μήνα, θα μάθεις πράγματα και θαύματα για κάποια άτομα του περίγυρού σου, ενώ είναι πιθανό και ένα ξεσκαρτάρισμα στις επαφές σου ή να κόψεις τα πολλά-πολλά μαζί τους.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή