Συννεφιά με υψηλή θερμοκρασία

Νεφώσεις αναμένονται στις περισσότερες περιοχές της χώρας, με την θερμοκρασία να παραμένει σε υψηλά για την εποχή επίπεδα, σήμερα Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου.

Συννεφιά με υψηλή θερμοκρασία
2'

Συγκεκριμένα, αραιές νεφώσεις αναμένονται στην Αττική. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ αλλά βαθμιαία θα γίνουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 Μποφόρ. Ο υδράργυρος θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Πρόσκαιρες νεφώσεις αναμένονται στη Θεσσαλονίκη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 και βαθμιαία νότιοι 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 14 βαθμούς ΚελσίουΝεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν αναμένονται στη Μακεδονία και τη Θράκη, ενώ τη νύχτα στη Δυτική Μακεδονία θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί3 και βαθμιαία από νότιες διευθύνσεις μέχρι 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

Νεφώσεις περιμένουμε στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η μέγιστη θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Βροχοπτώσεις αναμένονται στα νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη δυτική Στερεά και τη δυτική Πελοπόννησο .Τη νύχτα στα βορειοδυτικά θα εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 Μποφόρ και βαθμιαία δυτικοί μέχρι 5 Μποφόρ. Στο Ιόνιο θα πνέουν δυτικοί εντάσεως 6 Μποφόρ ενισχυμένοι από τη νύχτα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο θα είναι 4 με 5 βαθμούς χαμηλότερη.

Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα σημειωθούν νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν στα βόρεια νότιοι 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια θα πνέουν δυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 10 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Γενικά αίθριος θα είναι ο καιρός στις Κυκλάδες και την Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 19 βαθμούς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή