Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός - Χάος και καθυστερήσεις από τη βροχή

Αυξημένη κίνηση αντιμετωπίζουν οι οδηγοί στον Κηφισό και σε άλλες κεντρικές λεωφόρους, λόγω της ισχυρής καταιγίδας   

Κίνηση στους δρόμους: Απροσπέλαστος ο Κηφισός - Χάος στους δρόμους από τη βροχή
Μεγάλη ταλαιπωρία στους δρόμους της Αττικής
2'

Τα «δόντια» της έδειξε η κακοκαιρία που είναι σε εξέλιξη καθώς νωρίς το πρωί ξέσπασε ισχυρή καταιγίδα με χαλάζι στα δυτικά της Αττικής.

Αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι δρόμοι να «κολλήσουν», με τα οχήματα να δυσκολεύονται αυτή τη στιγμή στον Κηφισό που είναι στο «κόκκινο». Από το Αιγάλεω μέχρι και τη Μεταμόρφωση, οι οδηγοί θα χρειαστεί να «οπλιστούν» με υπομονή, ενώ το ίδιο συμβαίνει και στην Κηφισίας, από τους Αμπελόκηπους μέχρι και το Μαρούσι.

Στους υπόλοιπους δρόμους του λεκανοπεδίου της Αττικής κίνηση καταγράφεται στην κάθοδο της Μεσογείων, στην Κατεχάκη στο ύψος του Καρέα, στην λεωφόρο Αθηνών στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ το κέντρο του Πειραιά είναι επίσης στα «κόκκινα».

Δείτε πού βρέχει αυτή την ώρα στην Αττική

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας στην περιοχή της Αττικής σήμερα, Τετάρτη, αναμένονται τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά διαστήματα ισχυρές ενώ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν τις βραδινές ώρες.

Επίσης, στη περιοχή του Βορείου Αιγαίου, καθώς και στις Περιφερειακές Ενότητες Λακωνίας και Μεσσηνίας αναμένονται βροχές και καταιγίδες οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Επιπλέον, στην περιοχή της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης αναμένονται βροχές και καταιγίδες, οι οποίες θα είναι κατά τόπους ισχυρές, χιονοπτώσεις σε ορεινές και ημιορεινές περιοχές, ενώ ειδικότερα στη Θράκη χιονοπτώσεις αναμένονται και σε περιοχές με χαμηλό υψόμετρο.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Κακοκαιρία: Με ισχυρή καταιγίδα «ξύπνησε» η Αττική – Στα «λευκά» περιοχές της βόρειας Ελλάδας

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή