Ρούλα Πισπιρίγκου: Πληροφορίες ότι θα ζητήσει διαζύγιο από τον Μάνο Δασκαλάκη

Τη Δευτέρα (4/4) απολογείται στον ανακριτή η 33χρονη Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της, Τζωρτζίνας. 

Ρούλα Πισπιρίγκου διαζύγιο
Οριστική φαίνεται να είναι η ρήξη ανάμεσα στο ζευγάρι
Intime News
1'

H Ρούλα Πισπιρίγκου συνεχίζει να κρατείται στη ΓΑΔΑ και αρνείται όσα της καταλογίζονται. Την ίδια ώρα, οριστική φαίνεται πως είναι η ρήξη μεταξύ της Ρούλας Πισπιρίγκου και του Μάνου Δασκαλάκη, μετά τις ραγδαίες εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου που κρατείται στη ΓΑΔΑ, θα καταθέσει αύριο αίτηση διαζυγίου από τον Μάνο Δασκαλάκη, ο οποίος δείχνει να έχει αποστασιοποιηθεί μετά τη σύλληψη της γυναίκας του.

«Θα κάνω τα πάντα για να δουν τι μάνα είχαν τα παιδιά», δήλωσε νωρίτερα σήμερα, η Ρούλα Πισπιρίγκου. Μιλώντας μέσα από τα κρατητήρια της ΓΑΔΑ, η Ρούλα Πισπιρίγκου έστρεψε τα βέλη της προς τον σύζυγό της και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνο Δασκαλάκη, απαντώντας στις δηλώσεις που εκείνος έκανε σχετικά με την πολύκροτη υπόθεση.

Όπως δήλωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου «θα φέρω ό,τι τεχνική υπάρχει για να αποδείξω την αλήθεια και όχι σαν μερικούς, μερικούς που κάνουν τα κροκοδείλια δάκρυα για να φανούν “άγιοι”», βάζοντας στο κάδρο τον πατέρα των τριών κοριτσιών, που δήλωσε πως θα στηρίξει την κατηγορία εναντίον της συζύγου του.

Διαβάστε επίσης:

Τι θα γίνει αν δεν ομολογήσει η Ρούλα Πισπιρίγκου; Ο Γιώργος Καλλιακμάνης εξηγεί στο Newsbomb.gr

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή