Αναπτυξιακά έργα στη Σαμοθράκη εξήγγειλε ο πρωθυπουργός

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός ο οποίος μιλώντας σε τοπικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού εξήγγειλε σειρά αναπτυξιακών έργων..

1'

Στη Σαμοθράκη βρίσκεται ο πρωθυπουργός ο οποίος μιλώντας σε τοπικούς και παραγωγικούς φορείς του νησιού εξήγγειλε σειρά αναπτυξιακών έργων που στοχεύουν στην τόνωση και ενίσχυση της τοπικής οικονομίας.

Μεταξύ άλλων ανακοίνωσε την έναρξη των εργασιών κατασκευής του αλιευτικού καταφυγίου, την αναβάθμιση των λιμενικών υποδομών του νησιού, τη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του Κέντρου Υγείας, την εγκατάσταση μονάδας τηλεϊατρικής, τη διαμόρφωση του κάστρου της Χώρας.

Χαρακτήρισε τη Σαμοθράκη ως ένα υπόδειγμα πράσινης και αειφόρου ανάπτυξης, ενώ αναφορικά με τον «Καλλικράτη», σημειώνοντας πως το επόμενο διάστημα θα μεταφέρονται συνεχώς προς τις τοπικές κοινωνίες πόροι, αρμοδιότητες και ανθρώπινο δυναμικό, που θα ενισχύσουν την διοικητική αυτονομία των τοπικών κοινωνιών και εν προκειμένω του νησιού.

Ο κ. Παπανδρέου με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου, ανακηρύχθηκε επίτιμος δημότης Σαμοθράκης.
Τον πρωθυπουργό συνοδεύει κλιμάκιο υπουργών, αποτελούμενο από τον υπουργό Θαλασσίων Υποθέσεων Νήσων και Αλιείας Γιάννη Διαμαντίδη, τον αναπληρωτή υπουργό Περιβάλλοντος Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής, Νίκο Σηφουνάκη, τους υφυπουργούς Εσωτερικών, Γιώργο Ντόλιο, και Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Μιχάλη Τιμοσίδη, καθώς και τη γενική γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή