Έπεσε πυλώνας στη Χαλκίδα

Σκηνές τρόμου σήμερα το πρωί 23-5-2013 λίγο μετά τις 10 πρωινή ώρα όταν στην εθνική οδό Σχηματαρίου-Χαλκίδας όταν ενημερώθηκε αστυνομία και πυροσβεστική για πτώση πυλώνα στο ύψος των ναυπηγείων.

Έπεσε πυλώνας στη Χαλκίδα
1'

Δυνατοί άνεμοι πνέουν στην περιοχή εκεί από εχθές το βράδυ και αυτό ίσως είναι η αιτία που κατέρρευσε ο πυλώνας, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις.
Αμέσως οι αρχές διέκοψαν την κυκλοφορία των οχημάτων μέχρι να επέμβουν τα ειδικά συνεργεία και να αποκατασταθεί η βλάβη όπως αναφέρει το eviashop

H περιοχή Καράμπαμπα καθώς και άλλες περοχές στην Χαλκίδα έχουν μείνει χωρίς ρεύμα από το πρωί μέχρι να γίνει αποκατάσταση της ζημιάς.

Ευτυχές γεγονός είναι ότι δεν υπήρξε κανένας τραυματισμός απο επιβάτες των διερχόμενων οχημάτων αφού το περιστατικό συνέβει στην περιοχή πρώην ΧΥΤΑ Αυλίδος.

Πληροφορίες απο κλιμάκιο του Δασαρχείου Χαλκίδας είπαν ότι οι πυλώνες κατέρρευσαν απο την αφαίρεση σημαντικών τμημάτων της βάσης του, κάτι που συνηθίζουν Ρόμα ή αλλοδαποί καθώς τα αφαιρούν και τα πουλάνε για μέταλλα σκραπ.

Μεγάλη η καταστροφή που έγινε στην περιοχή όπως θα δείτε και στις παρακάτω φώτο και στο αποκλειστικό ρεπορτάζ απο τον τόπο της μεγάλης φωτιάς.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή