Ηλικιωμένη τα έβαλε με τον ληστή!

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία...

2'

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής στη Λαμία, με πρωταγωνιστές μία ηλικιωμένη γυναίκα και έναν ληστή. Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 20:00 το όταν ένας ιδιοκτήτης περιπτέρου, άφησε στο «πόδι» για λίγο την 70χρονη μητέρα του, καθώς ήθελε να κάνει κάτι εξωτερικές δουλειές. Κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να φανταστεί τι θα συνέβαινε λίγα λεπτά αργότερα…

Ένα λευκό αγροτικό ΙΧ σταμάτησε έξω από το περίπτερο και κατέβηκαν δύο γυναίκες Ρομά, οι οποίες παρουσιάστηκαν ως πελάτισσες. Αφού ζήτησαν από την ηλικιωμένη να αγοράσουν κάτι επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο. Ωστόσο, ο οδηγός μόλις έκανε λίγα μέτρα μπροστά με το όχημα έβαλε όπισθεν και φρέναρε ακριβώς έξω από το περίπτερο, καθώς πίστευε πως η ηλικιωμένη γυναίκα θα είναι εύκολο θύμα ληστείας!

Αντίθετα, έκπληκτος ο άνδρας, ο οποίος την έσπρωξε για να αρπάξει το κουτί με τα χρήματα, βρέθηκε αντιμέτωπος με την αποφασισμένη γυναίκα, η οποία προσπάθησε να του πάρει από τα χέρια τον πολύτιμο θησαυρό. Ο ληστής εγκατέλειψε γρήγορα την προσπάθεια και τράπηκε ξυπόλητος σε φυγή, καθώς άφησε τις παντόφλες του στο περίπτερο! Ο άνδρας κατάφερε να αρπάξει όσα χρήματα μπορούσε, ενώ τα υπόλοιπα έπεσαν στο πεζοδρόμιο και να επιβιβαστεί στο αυτοκίνητο. Ένας περαστικός που ήταν αυτόπτης μάρτυρας του συμβάντος προσπάθησε να τον σταματήσει, πιάνοντας την πόρτα του αγροτικού, ωστόσο, δεν τα κατέφερε.

«Η μόνη λύση είναι να πάρουμε όπλο»

«Ντρέπομαι που είμαι Έλληνας, εδώ που φτάσαμε. Ειλικρινά σας λέω αν πάθαινε κάτι η μάνα μου, όχι θα τους σκότωνα, αλλά θα τους έγδερνα ζωντανούς», είπε φορτισμένος αμέσως μετά το συμβάν στο LamiaReport ο ιδιοκτήτης του περιπτέρου και συνέχισε «Η μόνη λύση είναι να το κλείσουμε ή να πάρουμε όπλο για να προστατευτούμε».


Θέμα χρόνου η σύλληψή του δράστη

Αμέσως σήμανε συναγερμός στις αστυνομικές αρχές, οι οποίοι οργάνωσαν μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό των δραστών. Σύμφωνα με πληροφορίες του Lamiareport.gr η αστυνομία προχώρησε σε αρκετές προσαγωγές, ενώ είναι θέμα χρόνου η σύλληψή του.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή