Πεντανόστιμη συνταγή για πίκλα σταφύλι

#tsoulotip: Αν θέλουμε να τα κάνουμε τουρσί, τα αφήνουμε κλειστά με το καπάκι τους σε σκιερό μέρος ή στο ψυγείο για μία με μιάμιση εβδομάδα.

Πεντανόστιμη συνταγή για πίκλα σταφύλι

ΥΛΙΚΑ

500 γρ. σταφύλι κόκκινο, χωρίς κουκούτσια, κομμένο στη μέση

240 ml. μηλόξυδο

200 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική

60 ml. νερό

1 στικ κανέλας

¼ κ.γ. γαρύφαλλο

¼ κ.γ. κόκκους πιπέρι

1/8 κ.γ. κόλιανδρο, σε κόκκους

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή