Η συνταγή της ημέρας: Σουδάκια με ζάχαρη
#tsoulotip: Τα σουδάκια πρέπει να κρυώσουν μέσα στο φούρνο για να ξεραθούν τελείως και να μην ξεφουσκώσουν.
![Η συνταγή της ημέρας: Σουδάκια με ζάχαρη](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/09/10/tsoulis.jpg?t=sDlYFM9DolOq-ctxyR85vQ)
ΥΛΙΚΑ
150 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
200 ml. νερό
100 γρ. βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
6 γρ. ζάχαρη, κρυσταλλική
2 γρ. αλάτι
3 αυγά, medium
1 αυγό, medium για το άλειμμα των choux
4 κύβους ζάχαρης, θρυμματισμένους
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή