Η συνταγή της ημέρας: Σκορδόψωμα
#tsoulotip: Αν σας περισσέψει βούτυρο σκόρδου μπορείτε να το βάλετε στο ψυγείο και να κρατήσετε μέχρι 7 μέρες.
![Η συνταγή της ημέρας: Σκορδόψωμα](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/09/21/0cd16382a44dd5666a6cdb7bae9c7fbd_L.jpg?t=p99Ke3Au6POZHHTZ_XY-Lw)
ΥΛΙΚΑ
5 κ.σ. σκόρδο, λιωμένο
200 γρ. βούτυρο, σε θερμοκρασία δωματίου
180 γρ. παρμεζάνα, τριμμένη
1 φρατζόλα ψωμί
Αλάτι
Πιπέρι
Μαϊντανό, για το σερβίρισμα
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή