Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι προκάδο
#tsoulotip: Αλευρώνουμε το τυρί για να μη χυθεί στο ψήσιμο.
![Η συνταγή της ημέρας: Μοσχάρι προκάδο](https://img.bbmd.gr/img/1260/max/82/2019/10/21/tsoulis2.jpg?t=wpW3nAi3ehbA97rOMUp0nQ)
ΥΛΙΚΑ
1 κιλό μοσχαρίσια ελιά, κομμένη για σνίτσελ
200 γρ. κασέρι, κομμένο σε φέτες
2 μεγάλες ντομάτες, κομμένες σε κυβάκια
1 μέτριο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
3 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες
1 μάτσο μαϊντανό, ψιλοκομμένο
½ κ.γ. γαρύφαλλο, τριμμένο
100 γρ. αλεύρι, γ.ο.χ.
500 ml ζωμό βοδινό
260 ml λευκό κρασί
100 ml ελαιόλαδο
Αλάτι
Πιπέρι
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Σχετικές ειδήσεις
Trending
Ροή Ειδήσεων
Δημοφιλή