Πεντανόστιμη συνταγή: Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Οι κολοκυθοανθοί πρέπει να είναι μέσα στο τηγάνι σφιχτά τοποθετημένοι ο ένας πίσω από τον άλλον για να μη μας φύγει η γέμιση.

Πεντανόστιμη συνταγή: Κολοκυθοανθοί γεμιστοί

Μεταχειριζόμαστε τους ανθούς πολύ απαλά γιατί είναι ευαίσθητοι και μπορεί να σπάσουν τα φύλλα τους.

ΥΛΙΚΑ

30 ανθούς κολοκυθιών

200 γρ. ρύζι, μακρύκοκκο

1 κρεμμύδι μέτριο, ψιλοκομμένο

1 μεγάλο κολοκύθι, τριμμένο

1 μέτριο καρότο, τριμμένο

5 φρέσκα κρεμμυδάκια, ψιλοκομμένα

½ μάτσο άνηθο, ψιλοκομμένο

12–15 φύλλα δυόσμου, ψιλοκομμένα

700 ml νερό

Χυμό από 2 -3 λεμόνια

1 κύβο ζωμό λαχανικών

70 ml ελαιόλαδο

Αλάτι

Πιπέρι

Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή