Ντάρια Μπόνταρ: Από μοντέλο... δημοσιογράφος για την Σαχτάρ Ντόνετσκ

Ουκρανία: Η νεαρή δημοσιογράφος έχει γυρίσει όλο τον κόσμο με την ομάδα ενώ είναι παντρεμένη με τον αμυντικό Βαλερί Μπόνταρ

Ντάρια Μπόνταρ: Από μοντέλο... δημοσιογράφος για την Σαχτάρ Ντόνετσκ
Instagram
2'

Η Ντάρια Μπόνταρ στα 22 της χρόνια έχει καταφέρει να κάνει ήδη πολλά στην καριέρα της αλλά και στη ζωή της, αφού τα τελευταία χρόνια καλύπτει το ρεπορτάζ της Σαχτάρ Ντόντετσκ της Ουκρανίας, ενώ στο παρελθόν έχει κάνει και το ρεπορτάζ της Εθνικής Ουκρανίας.

Μαζί με την ομάδα έχει γυρίσει όλο τον κόσμο και έχει βρεθεί σε κορυφαία γήπεδα, παρόλο που η καριέρα της ξεκίνησε από εντελώς διαφορετικό χώρο.

https://www.instagram.com/p/Cp8Gt4QjVTD/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Μπόνταρ ξεκίνησε να εργάζεται ως μοντέλο, ενώ στη συνέχεια μεταπήδησε στη γνωστή μας πια καριέρα του influencer, ωστόσο φαίνεται πως την κέρδισε η δημοσιογραφία.

https://www.instagram.com/p/CAXS0nSjnHo/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Για εκείνην μία από τις καλύτερες στιγμές στην καριέρα της είναι η συνέντευξη που πήρε από τον Ζοσέ Μουρίνιο όταν η Σαχτάρ ταξίδεψε στη Ρώμη για να αγωνιστεί με την Ρόμα.

Η νεαρή δημοσιογράφος δηλώνει επίσης χορεύτρια ενώ της αρέσει να γνωρίζει νέα μέρη και να μαθαίνει νέες γεύσεις.

https://www.instagram.com/p/CX_WL42DdYw/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Γεννήθηκε στην αυγή του Μillenium, το 2001 στην πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο, ενώ αγαπά πολύ την χώρα της.

Μετά την ρωσική εισβολή μέσω του ποδοσφαίρου ξεκίνησε τον δικό της αγώνα για να γνωστοποιήσει όσα συμβαίνουν στην πατρίδα της.

https://www.instagram.com/p/Cccs_jbDlGu/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μία ακόμη βασική πληροφορία για την 22χρονη είναι πως έχει ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με τον διεθνή Ουκρανό αμυντικό Βαλερί Μπόνταρ, ο οποίος παίζει στη Σαχτάρ, προερχόμενος από τις Ακαδημίες της ομάδας.

https://www.instagram.com/p/CgR7u5yjl-U/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Μάλιστα το 2021 βρέθηκε και στην Ελλάδα, στο πλαίσιο του φιλικού αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Καραϊσκάκη. Το ζευγάρι αγαπάει πολύ την Ελλάδα, καθώς έχει βρεθεί στη χώρα μας για διακοπές σε Μύκονο και Σαντορίνη.

https://www.instagram.com/reel/CfPgDr8D1WG/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading
Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή