Έλον Μασκ: Aπέκτησε τρίτο παιδί με την τραγουδίστρια Grimes - Το περίεργο όνομα που του έδωσαν

Ο Έλον Μάσκ επιβεβαίωσε ότι απέκτησε τρίτο παιδί με την τραγουδίστρια Grimes ονόματι...Techno Mechanicus. Ο δισεκατομμυριούχος της Tesla έχει πλέον 11 απογόνους 

O Έλον Μασκ και η Grimes
O Έλον Μασκ και η Grimes
ΑΡ
3'

Ο Έλον Μασκ καλωσόρισε κρυφά ένα τρίτο παιδί με την Grimes, με το όνομα Techno Mechanicus, σύμφωνα με μια νέα βιβλιοκριτική που δημοσιεύτηκε από τους New York Times για την επερχόμενη βιογραφία του μεγιστάνα της τεχνολογίας. Το δημοσίευμα αναφέρει εν συντομία το παιδί του Μασκ με την τραγουδίστρια του «Genesis», στο οποίο το πρώην ζευγάρι έχει δώσει στοργικά το παρατσούκλι «Tau».

Πολύ λίγα είναι γνωστά για τον νέο απόγονο ή για το πότε μπορεί να γεννήθηκε. Ο 52χρονος Μασκ και η Grimes, 35 ετών, έχουν άλλα δύο παιδιά, την κόρη 1 έτους Exa Dark Sideræl — της οποίας το ψευδώνυμο είναι «Y» — και ένα γιο 3 ετών ονόματι X Æ A-12.Η επερχόμενη βιογραφία που φέρει το όνομα του δισεκατομμυριούχου επιχειρηματία αποκαλύπτει ότι οι δυο τους έχουν ονομάσει το τρίτο παιδί τους Techno Mechanicus.

Τον Μάιο του 2018, η Page Six ανέφερε αποκλειστικά ότι ο Μασκ και ο Γκράιμς είχαν αρχίσει να βγαίνουν. Οι δυο τους συναντήθηκαν αφού ο ιδρυτής της Tesla σκόπευε να γράψει ένα αστείο μέσω Twitter για την τεχνητή νοημοσύνη, αλλά ανακάλυψε ότι η Grimes – γεννημένη ως Claire Elise Boucher – είχε ήδη κάνει το ίδιο αστείο.

Το ζευγάρι υποδέχτηκε το πρώτο τους παιδί, τον Χ, δύο χρόνια αργότερα, τον Μάιο του 2020. Ο δισεκατομμυριούχος επιχειρηματίας και η Καναδή τραγουδίστρια καλωσόρισαν στη συνέχεια το δεύτερο παιδί τους, τον Exa Dark Sideræl, τον Δεκέμβριο του 2021.

Το ζεύγος αποκάλυψε οτι παίρνει χωριστούς δρόμους, λίγους μήνες μετά τη γέννηση της κόρης τους μέσω παρένθετης μητέρας. «Εγώ και ο Ε χωρίσαμε ξανά από τη συγγραφή αυτού του άρθρου χαχα, αλλά είναι ο καλύτερός μου φίλος και ο έρωτας της ζωής μου, και η ζωή και η τέχνη μου είναι για πάντα αφιερωμένα στην Αποστολή τώρα», έγραψε η Γκράιμς μέσω Twitter μετά την πτώση.

Ενώ δεν είναι σαφές εάν οι δυο τους έχουν ξαναβρεθεί, η μουσικός και ο Μασκ εντοπίστηκαν στο Πορτοφίνο της Ιταλίας τον Ιούλιο με τον γιο τους. Αν και οι δυο τους δεν φωτογραφήθηκαν μαζί, πηγή είπε τότε στην Daily Mail ότι έμεναν στο ίδιο πολυτελές ξενοδοχείο.

Ο 17χρονος γιος του Μασκ, Σάξον, τον οποίο απέκτησε με την πρώην του Τζάστιν Γουίλσον ήταν επίσης παρών κατά τη διάρκεια των διακοπών. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, η Γκράιμς παρακάλεσε τον Μασκ να δει τον γιο της σε ένα tweet που είχε έκτοτε διαγραφεί.

«Πες στον Σιβόν να με ξεμπλοκάρει και πες στον Έλον να με αφήσει να δω τον γιο μου ή να απαντήσω στον δικηγόρο μου», έγραψε. «Ποτέ δεν μου επέτρεψαν να δω μια φωτογραφία αυτών των παιδιών μέχρι αυτή τη στιγμή, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου».

Ο ιδιοκτήτης της πλατφόρμας X, πρώην Twitter, έχει αποκτήσει 11 παιδιά με τρεις γυναίκες. Ο Μασκ απέκτησε έναν ακόμη γιο με το όνομα Νεβάδα με τη Γουίλσον, ωστόσο, το ζεύγος έχασε το παιδί 10 εβδομάδων από το σύνδρομο αιφνίδιου βρεφικού θανάτου (SIDs).

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή