Ποιος καλύπτει τον Μίχο και ποιους καλύπτει ο Μίχος;

Οι 213 που έχουν εμπλοκή σε αυτή τη χυδαιότητα είναι παιδοβιαστές ή εν δυνάμει παιδοβιαστές. Στο μυαλό ενός κανονικού ανθρώπου είναι το ένα και το αυτό.

Ποιος καλύπτει τον Μίχο και ποιους καλύπτει ο Μίχος;
Φωτογραφία αρχείου
2'

Το κοριτσάκι στα Σεπόλια ζει διαρκώς και ξανά τον εφιάλτη. Κάθε κατάθεση της είναι μαρτύριο για εκείνη και χαστούκι στα μούτρα για την κοινωνία. Οι 5 έγιναν 10 και οι 10 θα γίνουν 100… Οι ανώμαλοι που βίαζαν ένα κοριτσάκι 12 ετών αυξάνονται και πληθύνονται. Είχαμε πει από την αρχή ότι δεν θα ησυχάσουμε αν δεν βγουν και τα 213 ονόματα της λίστας. Γιατί θέλουμε να ξέρουμε ποιο… τέρας υπεράνω πάσης υποψίας ζει δίπλα μας και δίπλα στα παιδιά μας!

Πάρκαραν τον Μίχο στη φυλακή για να καλύπτει και να καλύπτεται και περιμένουν από το κοριτσάκι να φτάσει την υπόθεση στο τέρμα. Περιμένουν από το θύμα να τα βάλει με τους θύτες… Το βάζουν να ξαναζεί τον βιασμό της από όλους αυτούς τους ανώμαλους, την ώρα που οι ανώμαλοι παίζουν το παιχνίδι «δεν ξέρω- δεν είδα-δεν κατάλαβα» ή το «φταίει η μάνα, ο πατέρας, η κακή τύχη του κοριτσιού κοκ». Οι πάντα πρόθυμοι δικηγόροι παίρνουν σβάρνα τα κανάλια προς υπεράσπιση των τεράτων… Κάνουν τη δουλειά τους. Κάνουν τη δουλειά τους… Κι όσο καλύτερα την κάνουν τόσο ο κάθε Μίχος θα ελπίζει ότι θα την βγάλει όσο το δυνατόν πιο καθαρή. Κι επειδή θα καλύψει θα καλυφθεί.

Για να μην λέμε τα ίδια. Κι επειδή ακούγονται πολλά και για πολλούς. Οι 213 που έχουν εμπλοκή σε αυτή τη χυδαιότητα είναι παιδοβιαστές ή εν δυνάμει παιδοβιαστές. Στο μυαλό ενός κανονικού ανθρώπου είναι το ένα και το αυτό. Όποιος θεωρεί, όσο ψηλά κι αν βρίσκεται, όπου κι αν ανήκει κομματικά ότι δεν θα βγει στο φως το όνομα του είναι υποχρέωση ολόκληρης της κοινωνίας να τον βγάλει στη φόρα. Για δύο λόγους: Ο ένας για όσα έκανε αυτός. Ο άλλος για να μην σκεφτεί κανείς στο μέλλον να βιάσει ένα πιτσιρίκι. Για να σώσουμε τα παιδιά από τα τέρατα.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή