VIDEO

Big Brother: Η Ραμόνα "καρφώνει" τους πρώην συμπαίκτες της - «Έχω απογοητευτεί»

Big Brother: H κίνηση του Γρηγόρη που ξάφνιασε τους πάντες.

Big Brother: Η Ραμόνα "καρφώνει" τους πρώην συμπαίκτες της - «Έχω απογοητευτεί»
1'

Οι πρώην παίκτριες του Big Brother, Ραμόνα και Αφροδίτη, βρέθηκαν καλεσμένες στην εκπομπή "Love it" και σχολίασαν όλα όσα γίνονται στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού.

Πλέον, οι δυο πρώην συμπαίκτριες, παρακολουθούν το παιχνίδι από την τηλεόραση του σπιτιού τους και έχουν σίγουρα να πουν πολλά, μιας και οι συμπεριφορές των αγοριών, έχουν αλλάξει ξαφνικά, λίγο πριν τον μεγάλο τελικό.

Πρόσφατα μάλιστα η κίνηση του Γρηγόρη να σβήσει από το τραπέζι τα συνθήματα και τις ζωγραφιές των συγκατοίκων του που αποχώρησαν από το παιχνίδι, ενόχλησε και τους περισσότερους.

Η Ραμόνα αναφέρθηκε στην κίνηση του Γρηγόρη η οποία σίγουρα δεν της άρεσε καθόλου.

«Εγώ τον Γρηγόρη, τρεις μήνες στο σπίτι, δεν τον είχα δει να καθαρίζει. Φυσικά και θα έπρεπε να αντιδράσει ο Πυργίδης γιατί δεν είχε κάτσει σχεδόν ποτέ σε αυτό το τραπέζι. Από πού κι ως πού, παίρνεις εσύ το πανί και πας και καθαρίζεις. Όπως επίσης και ο Πυργίδης, πάντα μας έσπρωχνε μπροστά και έλεγε να μιλήσουμε και να πούμε τις αλήθειες. Τώρα όμως βλέπετε ότι έχει άλλη συμπεριφορά. Άλλα λέει και άλλα κάνει. Έχω απογοητευτεί κι εγώ με τον Πυργίδη».

Πώς σχολίασε στην αλλαγή στη συμπεριφορά του Γρηγόρη;

Δείτε το παρακάτω βίντεο...

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή