Photos

Big Brother: Δεν πάει… ο νους σας για τις ευχές που έκανε η Αφροδίτη για το 2021!

Big Brother: Βρισκόμαστε λίγα 24ωρα πριν από την διεξαγωγή για τον μεγάλο τελικό και την ανάδειξη του μεγάλου νικητή και η Αφροδίτη στόλισε το χριστουγεννιάτικο δέντρο της και έκανε τις καλύτερες ευχές για το 2021!

Big Brother: Δεν πάει… ο νους σας για τις ευχές που έκανε η Αφροδίτη για το 2021!
1'

Η πρώην παίκτρια του Big Brother Αφροδίτη Γεροκωνσταντή ανάρτησε μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και ευχήθηκε σε όλους τους θαυμαστές της για τα Χριστούγεννα με τον πιο γλυκό τρόπο!

Στόλισε το Χριστουγεννιάτικο της δέντρο, πόζαρε μπροστά από αυτό και έβγαλε μια σέλφι γράφοντας από κάτω: «Η γιορτινή διάθεση μου. Βασικά έχω γιορτινή διάθεση όλο τον χρόνο! ΔΟΚΙΜΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ, δοκίμασε να μην σε νοιάζει τι λένε αυτοί που σε μισούν! Δοκίμασε να αγαπήσεις τον εαυτό σου και να αισθάνεσαι καλά με το ποιος είσαι και πως φαίνεσαι, δοκίμασε, να επιλέγεις να είσαι καλύτερος άνθρωπος!».

Η Αφροδίτη προσπαθεί να έχει καθημερινή παρουσία στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και να κρατάει σε καθημερινή βάση επαφή με τους τηλεθεατές που την υποστήριξαν για όσο καιρό παρέμεινε στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού! Κάνει κάποιες live μεταδόσεις με παλιούς παίκτες από το ριάλιτι και είναι ενεργή και στο Tik Tok, δημιουργώντας χιουμοριστικά videos.

Αξίζει να θυμηθούμε όλα όσα είχε δηλώσει σε πρόσφατη συνέντευξη για τις γυμνές φωτογραφήσεις που έκανε, ποζάροντας ως μοντέλο. «Hταν μια πολύ καλή δοκιμασία να αγαπήσω το σώμα μου. Πάντα το αγαπούσα, αλλά μέσα από αυτό εξελίχθηκα πολύ. Και φυσικά το έκανα και για δουλειά. Αυτό το έδειξες και με κάθε τρόπο μέσα στο παιχνίδι», είπε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη.

Δείτε την φωτογραφία.

Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία: Σκύλος κατασπάραξε 14χρονο - Νεκρό το παιδί

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή