Survivor All Star: Οι παίκτες που είναι στην αναμονή για να πάνε Άγιο Δομίνικο

Θα συνεχιστούν, το επόμενο διάστημα, οι νέες αφίξεις στο Survivor All Star.

Survivor All Star: Οι παίκτες που είναι στην αναμονή για να πάνε Άγιο Δομίνικο
Glomex
3'

Τρεις εβδομάδες συμπληρώνει το «Survivor All Star» στην τηλεοπτική αρένα και οι εκπλήξεις που περιμένουν τους τηλεθεατές είναι πολλές. Αντίστοιχα, όμως, είναι πολλές και ενδιαφέρουσες οι ανατροπές που θα ζήσουν οι παίκτες που ήδη βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο.

Στην αναμονή βρίσκονται πολλοί από τους συμμετέχοντες των προηγούμενων κύκλων για να πάνε στο ριάλιτι επιβίωσης. Κάποιοι έχουν περάσει ήδη τα εργομετρικά τεστ, όπως η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και η Ελευθερία Ελευθερίου. Για την πρώτη την αποκάλυψη έκανε η κολλητή της φίλη Βρισηίδα Ανδριώτου, το πρωί της Δευτέρας. Καλεσμένη στο «Πρωινό Μας» και καθώς συζητούσαν, ανέφερε την εν λόγω είδηση. «Πριν από λίγο, Βρισηίδα μου, δεν ξέρω αν το είπες αυθόρμητα, αλλά μας αποκάλυψες ότι η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου θα μπει στο παιχνίδι».

Εκείνη έκπληκτη απάντησε: «Αλήθεια; Ναι; Το ξέρουμε ότι πήγε να κάνει αγωνίσματα. Εφόσον χώρισε, δεν την κρατάει τίποτα πίσω, οπότε είναι προς το ναι. Τώρα, αν κάτι αλλάξει αυτή τη στιγμή, γιατί όταν εγώ μπήκα, δεν θα ερχόταν».

Όσον αφορά στην Ελευθερία Ελευθερίου; Το όνομά της είχε ακουστεί από την αρχή του All Star κύκλου, ωστόσο μετά το ειδύλλιο του Μάριου Πρίαμου και της Καρολίνας Καλύβα, η παραγωγή σκέφτεται να τη βάλει στο παιχνίδι πιο νωρίς από το αναμενόμενο. Να σημειωθεί ότι Ελευθερία και Μάριος είναι ζευγάρι στην «έξω ζωή», οπότε το ενδιαφέρον θα είναι μεγάλο κατά την άφιξή της.

Ένα από τα ονόματα που θα βρεθούν στον Άγιο Δομίνικο είναι και ο Ορέστης Τσανγκ. Ο παίκτης του 2017, που ξεχώρισε για την στρατηγική του, αναμένεται να φέρει τα πάνω κάτω στο πρότζεκτ.

Με τις βαλίτσες έτοιμες είναι ο Πάνος Θεοδώρου. Γυμναστής και με εξαιρετικές επιδόσεις, το 2018, ύστερα από πρόταση του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, έλαβε μέρος στον έκτο κύκλο του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor». Τον Μάιο του 2019, επέστρεψε ως guest για μερικά επεισόδια και τώρα ετοιμάζεται για την all star εκδοχή.

Στην αναμονή είναι και η Χριστίνα Κεφαλά. Το όνομά της είχε ακουστεί από την πρώτη στιγμή, ενώ στο «Πρωινό» του ΑΝΤ1 ανέφεραν ότι θα έρθει με φόρα στο νησί με σκοπό να ταράξει τα νερά του παιχνιδιού. Η νεαρή επιβεβαίωσε τα παραπάνω, μιλώντας στην εκπομπή «Super Κατερίνα» όπου είπε ότι έχει υπογράψει το προσύμφωνο και περιμένει να την ειδοποιήσουν. Το μοντέλο, που συστήθηκε μέσα από το «My style rocks», εισέβαλε για πρώτη φορά το 2021 στο παιχνίδι.

Τη λίστα, με τους παίκτες που συζητούν, συμπληρώνει ο Νικόλας Αγόρου ή «Φραουλίτσας» από το «Survivor 2».

Σχετικές ειδήσεις

Survivor All Star Spoiler (23/1): Ποια ομάδα κερδίζει την ασυλία – Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος

Survivor All Star: Βρισηίδα για Καρολίνα και Μάριο: «Σίγουρα δεν είναι στημένο»

Ευρυδίκη Βαλαβάνη: Έδειξε την ταυτότητά της και έβαλε τέλος στα σχόλια για την ηλικία της

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή