Παναγιώτης Ραφαηλίδης για Κατερίνα Καινούργιου: «Στην εκπομπή ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος»

«Καρφιά» του Παναγιώτη Ραφαηλίδη για την περίοδο που συνεργάστηκε σε εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Παναγιώτης Ραφαηλίδης για Κατερίνα Καινούργιου: «Στην εκπομπή ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος»
instagram
2'

Ο τραγουδιστής Παναγιώτης Ραφαηλίδης μίλησε στην κάμερα του Open Weekend για την εμπειρία του δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, το τηλεοπτικό του παρελθόν αλλά και την ενασχόλησή του με τη μουσική.

Για τη συνεργασία του με τη Ναταλία Γερμανού στην εκπομπή «Καλύτερα δεν γίνεται» δήλωσε ότι «Είναι στα καλύτερά της. Η εκπομπή αυτή επιβεβαιώνει τον τίτλο της, προσπαθούμε να μην είμαστε καθόλου κίτρινοι και έχουμε αποφύγει νομίζω όλες του τις αποχρώσεις» δηλώνει ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης για την παρουσία του στο «Καλύτερα δεν γίνεται». Αποκάλυψε μάλιστα ότι ήθελε θα ήθελε να είναι παρουσιαστής σε τηλεπαιχνίδι.

Ραφαηλίδης για Καινούργιου: «Στην εκπομπή ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος»

Όταν ο δημοσιογράφος τον ρώτησε αν υπάρχει εκπομπή που ένιωσε ότι αδικήθηκε ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης απάντησε θετικά αφήνοντας «αιχμές» για την περίοδο που βρέθηκε στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου.

«Ναι. Στην Κατερίνα Καινούργιου, που τελικά κράτησε για καλό μόνο έναν μήνα η συνεργασία, ένιωθα πραγματικά αναξιοποίητος. Έψαχνα καθημερινά έναν τρόπο να κάνω τον εαυτό μου χρήσιμο για να δικαιολογήσω τη θέση μου αλλά και για να νιώσω καλύτερα, γιατί ένιωθα απαίσια», είπε χαρακτηριστικά.

«Δεν είναι φυσιολογικό να είχα νευριάσει και να είχα θυμώσει; Όταν απολύεσαι, οι λόγοι είναι ασαφείς και δεν έχουν να κάνουν με τη δική σου ανεπάρκεια αλλά με το ότι κάποιοι άνθρωποι σε «αχρήστευσαν» με κάποιον τρόπο, θυμώνεις», ανέφερε συγκεκριμένα ο παρουσιαστής.

Παναγιώτης Ραφαηλίδης: «Είμαι κοντά στο να κάνω μία νέα κυκλοφορία»

Για την πορεία του στη μουσική ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης εξομολογήθηκε: «Δεν έκανα ποτέ δημόσιες σχέσεις. Δεν ένιωσα ποτέ ότι πρέπει εγώ να πάω να χτυπήσω πόρτες και να χτυπήσω τον εαυτό μου. Νόμιζα ότι θα τραγουδάω κάπου ωραία και θα ‘ρθει κάποιος και θα πει: αχ, τι ωραίος που είναι αυτός, ας επενδύσουμε επάνω του. Από αυτόν τον ρομαντισμό έφαγα τα μούτρα μου πολλάκις». Ενώ αποκάλυψε ότι είναι κοντά στο να κυκλοφορήσει νέο τραγούδι μετά το J2US. «Μετά το J2US υπενθύμισα στον εαυτό μου ένα πολύ βασικό μέσο έκφρασής μου. Είμαι κοντά στο να κάνω μία νέα κυκλοφορία» είπε κλείνοντας.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή