Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές - Αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Η εθνική τραγωδία που βιώνουμε δεν άφησε ανεπηρέαστους τους ανθρώπους της TV.

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Σοκαρισμένοι οι παρουσιαστές  - Αλλάζει το πρόγραμμα των καναλιών
Glomex
3'

Η 1η Μαρτίου ξεκίνησε με βαρύ πένθος για τη χώρα μας, έπειτα από το τραγικό γεγονός με τη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, τους δεκάδες νεκρούς και τους τραυματίες. Η εν λόγω κατάσταση σόκαρε τους πάντες, ενώ το πρωί της Τετάρτης κάποιοι από τους παρουσιαστές ψυχαγωγικών εκπομπών δεν μπόρεσαν να κρύψουν το σοκ τους.

«Είναι μία δύσκολη ημέρα σήμερα, μπήκε πάρα πολύ δύσκολα ο μήνας. Όλοι είδαμε τη σφοδρή σύγκρουση δύο τρένων στη Λάρισα, εκεί στα Τέμπη, ενός εμπορικού και ενός επιβατικού. Δυστυχώς έχουμε νεκρούς, πολλούς τραυματίες. Αυτή τη στιγμή ο εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι είναι 32 οι νεκροί και 85 οι τραυματίες», ανέφερε η Ελένη Χατζίδου στην έναρξη του «Breakfast@STAR».

«Υπάρχουν και αγνοούμενοι, προσπαθούν να απεγκλωβίσουν ακόμα ανθρώπους. Εμείς να πούμε ότι είμαστε μία ψυχαγωγική εκπομπή, όμως σήμερα δεν προέχει η ψυχαγωγία. Προέχει η ενημέρωση η δική μας και η δική σας φυσικά, γι’ αυτό και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη νωρίτερα σήμερα γύρω στις 9.30. Να δούμε τι έχει γίνει και να αποδοθούν επιτέλους και οι ευθύνες για όλο αυτό που έχει γίνει», σημείωσε από τη δική του πλευρά ο Ετεοκλής Παύλου. Η ψυχαγωγική εκπομπή του STAR διήρκησε για λίγο, ενώ τη σκυτάλη πήρε μία έκτακτη εκπομπή με τον Σπύρο Λάμπρου στο τιμόνι.

Στον ALPHA, σοκαρισμένη εμφανίστηκε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Happy Day». «Εγώ κοιμόμουν την ώρα που συνέβη και όταν το πρωί ξύπνησα και κατάλαβα τι έχει συμβεί, ξύπνησα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στην ψυχή μου. Πέρα από τη σημερινή τραγωδία προστίθεται και το βάρος που έχουμε ζήσει σαν έθνος και από τις προηγούμενες τραγωδίες. Είμαι σίγουρη ότι οι μάνες των μαθητών που χάθηκαν στα Τέμπη πριν από 20 χρόνια, θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος», είπε η οικοδέσποινα της εκπομπής. Στις 10.00, στον αέρα βγήκε η «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου. Η παρουσιάστρια ξεκίνησε με ζωντανές συνδέσεις από τα Τέμπη, ενώ όπως είναι αναμενόμενο η θεματολογία θα διαμορφωθεί ανάλογα.

Στον ΑΝΤ1, το «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα θα έχει τελείως ενημερωτικό περιεχόμενο, χωρίς ζώδια και μαγειρική. Ο δημοσιογράφος εμφανίστηκε «μουδιασμένος» στο ξεκίνημα του μαγκαζίνο και μοιράστηκε τις πρώτες σκέψεις του.
Με μαραθώνιο ενημέρωσης συνεχίζει ο ΣΚΑΪ. Τη σκυτάλη από το «Σήμερα» πήραν οι «Αταίριαστοι», ενώ δεν θα βγει στον αέρα το «Πρωινό Μας» με τη Φαίη Σκορδά και το «Καλό Μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά.

Στην ίδια φιλοσοφία και το MEGA. Η εκπομπή «Κοινωνία ώρα MEGA» θα διαρκέσει περισσότερο, ενώ σήμερα δεν θα βγει στον αέρα η Δανάη Μπάρκα με το «Πάμε Δανάη».

Εκτός προγράμματος θα βρεθεί και η Μπέττυ Μαγγίρα με το «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» στο OPEN, καθώς ενημερωτικές εκπομπές και συνδέσεις από τον τόπο της τραγωδίας θα πρωταγωνιστήσουν.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή