Η Γη της Ελιάς: Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται – Ποιος απιστεί;

Ένας γάμος, σίγουρα, δεν φέρνει την ευτυχία στη Γη της Ελιάς

Η Γη της Ελιάς: Χρήστος και Αφροδίτη παντρεύονται – Ποιος απιστεί;
2'

Σήμερα γάμος γίνεται… στη «Γη της Ελιάς» του MEGA, όμως δεν θα είναι όλα στρωμένα με ροδοπέταλα.

Στο αποψινό επεισόδιο της σειράς, στις 21.00, η Άννα υποψιάζεται ότι είναι έγκυος και δηλώνει στον Πότη πως δεν σκοπεύει να το κρατήσει. Εκείνος όμως στενοχωριέται γιατί το θέλει το μωρό. Ο Ισίδωρος αρρωσταίνει και η Αμαλία είναι πάρα πολύ περιποιητική μαζί του. Η Αριάδνη έρχεται κοντά με τον Χρήστο, ο οποίος ενδίδει στο ενδιαφέρον του για εκείνη. Ο Παρασκευάς συνεχίζει να φλερτάρει και με τις δύο κοπέλες και η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάρει τα μέτρα της. Η μέρα του γάμου φτάνει και ο Λυκούργος παραδίδει την Αφροδίτη στον Χρήστο με δόξα και τιμή. Την ίδια ώρα, η εμφάνιση της Λουκίας στον γάμο θορυβεί πολύ τη Χάιδω.

Στα επόμενα επεισόδια, η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της. Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.

Η Άννα εξομολογείται στην Αναστασία και τον Αποστόλη την πιθανή εγκυμοσύνη της κι εκείνοι τη συμβουλεύουν να κρατήσει οπωσδήποτε το παιδί, προκαλώντας την αντίδρασή της. Η Χάιδω είναι πολύ ενοχλημένη που η Λουκία καθόταν δίπλα στον Λυκούργο στον γάμο και η Αθηνά με τη Μαργαρίτα προσπαθούν να την καθησυχάσουν. Ο Λυκούργος αποκαλύπτει στην Αριάδνη ότι η υπογραφή για την υιοθεσία της είναι γνήσια και ανήκει όντως στην Ιουλία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή