Πιλάτος Κουνατίδης: «Όπου Πάω, Όπου Πάω» - Το νέο video clip

Ο Πιλάτος, μέσα από το βίντεο κλιπ και το τραγούδι του “Όπου Πάω Όπου Πάω”, αποτυπώνει την ιδέα ότι κάθε άνθρωπος πάντα κουβαλάει κάτι μαζί του

Πιλάτος Κουνατίδης: «Όπου Πάω, Όπου Πάω» - Το νέο video clip
1'

Ο Πιλάτος Κουνατίδης παρουσιάζει το νέο του τραγούδι με τίτλο “Όπου Πάω Όπου Πάω”, σε μουσική και στίχους του Γιώργου Μουκίδη. Η κυκλοφορία του τραγουδιού σηματοδοτεί τη συνεργασία του καλλιτέχνη με τη Heaven Music, με την οποία πρόσφατα υπέγραψε συμβόλαιο.

Το “Όπου Πάω Όπου Πάω”, που αναμένεται να κερδίσει την αγάπη του κοινού αυτό το καλοκαίρι, συνοδεύεται από ένα βίντεο κλιπ σκηνοθετημένο από την Wideview Entertainment, που μας ταξιδεύει σε μαγευτικές παραλίες και πανέμορφα τοπία. Το βίντεο γυρίστηκε στην όμορφη Ηγουμενίτσα και στα καταγάλανα νερά των Συβότων, αποτυπώνοντας τη μαγεία και την ομορφιά της περιοχής.

Ο Πιλάτος, μέσα από το βίντεο κλιπ και το τραγούδι του “Όπου Πάω Όπου Πάω”, αποτυπώνει την ιδέα ότι κάθε άνθρωπος πάντα κουβαλάει κάτι μαζί του - άλλοι συναισθήματα, άλλοι ένα αντικείμενο που τους αντιπροσωπεύει. Αυτή η βαθιά προσωπική διάσταση του τραγουδιού αναδεικνύει την ουσία των ανθρώπινων σχέσεων και της προσωπικής ταυτότητας.

Ο Γιώργος Μουκίδης υπογράφει τον προγραμματισμό και την ενορχήστρωση του τραγουδιού, ενώ συμμετέχουν οι μουσικοί Βασίλης Σιδέρης (κιθάρες), Γιάννης Γρηγορίου (μπάσο), Βασίλης Μαρκόπουλος (κλαρίνο), Βασίλης Κουτσολέλος (τύμπανα), Βαλάντης Κουσκούς (πλήκτρα), Κώστας Μπασάρης (κρουστά) και Pape (βιολιά). Η ηχογράφηση, μίξη και mastering έγιναν από τον Τάκη Αργυρίου στο Studio 111.

Μείνετε συντονισμένοι και απολαύστε το νέο single του Πιλάτου Κουνατίδη, διαθέσιμο τώρα σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες μουσικής και στο YouTube!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή