Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός για ένα ζευγάρι»

«Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει», είπε μεταξύ άλλων η Ευγενία Δημητροπούλου
Ευγενία Δημητροπούλου: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός για ένα ζευγάρι»
2'

Η Ευγενία Δημητροπούλου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Fay’s Time την Τρίτη 2/7 για την κόρη της, τον σύζυγό της, Στέλιο Βαλτάκη και τη σχέση τους μετά τον ερχομό της.

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια αρχικά ανέφερε: «Από την ημέρα που ήρθε στη ζωή μου η κόρη μου, η καθημερινότητά μου είναι πολύ διαφορετική. Η μικρή θα κλείσει τα 4 τον Αύγουστο, είναι πολύ ζωηρή. Είναι λίγο δύσκολη γιατί τις περισσότερες φορές θέλει να περάσει το δικό της», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητρόπουλου.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Η ζωή μου πριν από τη μικρή υπάρχει, αλλά αυτό που ζω τώρα είναι κάτι εντελώς διαφορετικό και είναι αυτό που μου αρέσει πάρα πολύ. Είμαι ευτυχισμένη, αν και πιστεύω ότι η ευτυχία είναι στιγμές, δεν μπορείς να είσαι συνεχώς ευτυχισμένος».

Αναφορικά με τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει το ζευγάρι μετά τον ερχομό ενός παιδιού, η Ευγενία Δημητροπούλου ανέφερε: «Ο ερχομός ενός παιδιού είναι ένας σεισμός για ένα ζευγάρι. Εγώ και ο σύζυγός μου είμαστε δύο άνθρωποι που δουλεύουμε πολύ, αλλά ξαφνικά έρχεται ένα παιδί που είναι ένας παράγοντας χαράς και ευτυχίας αλλά και αυστηρού προγράμματος, οπότε δεν μπορώ αν φύγω και να μην ξέρω τι γίνεται πίσω. Αυτό που πρέπει να γίνει είναι να τοποθετηθούν τα πράγματα ξανά σε μια βάση».

«Η σχέση του ζευγαριού αλλάζει. Δεν είναι εύκολο ας πούμε το ζευγάρι να κάνει διακοπές χωρίς το παιδί, έχουμε βγει ελάχιστες φορές για φαγητό χωρίς το παιδί. Είμαστε πολύ καλά με τον σύζυγό μου, απλά προσπαθούμε να βρούμε περισσότερο χρόνο οι 3 μας», συμπλήρωσε κλείνοντας η Ευγενία Δημητροπούλου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή
23:03ΑΠΟΨΕΙΣ

Κρύα Πιάτα