Αυτός είναι ο τρόπος να την πείσεις για πιο kinky sex

Διαθέτεις πλήθος φαντασιώσεων, αλλά φοβάσαι να τις ξεστομίσεις; Οι περισσότεροι άνθρωποι διστάζουν να αποκαλύψουν τις σεξουαλικές φαντασιώσεις τους στην σύντροφό τους από φόβο μήπως κακοχαρακτηριστούν.

Αυτός είναι ο τρόπος να την πείσεις για πιο kinky sex
1'

Ένας σεξολόγος όμως κατέληξε στο απόλυτο κόλπο για να πεις αυτό που θέλεις και να μην εκτεθείς ανεπανόρθωτα. Ειδικά αν είσαι σε μόνιμη σχέση ή παντρεμένος αυτός είναι ο καλύτερος τρόπος για να δοκιμάσεις τα όρια.
Πολύ απλά ξυπνάς το πρωί και λες ένα μικρό ψεμματάκι. Το οποίο ξεκινάει ως εξής: «Δε θα πιστέψεις τι όνειρο είδα απόψε». Εννοείται πως θα σε ρωτήσει και εκεί θα πρέπει να σερβίρεις την φαντασίωση των ονείρων σου. Αν δεις ότι φρικάρει τότε το ξεχνάς και ξαναχτυπάς μερικές μέρες αργότερα με κάτι πιο light. Αν όμως δε φρικάρει μπορείς κάλλιστα να προτείνεις να κάνετε μαζί το όνειρο πραγματικότητα.
Σε κάθε περίπτωση ούτε εκτίθεσαι ανεπανόρθωτα ούτε κακοχαρακτηρίζεσαι. Καλό θα ήταν να το κάνεις να μοιάζει αληθοφανές. Δηλαδή αν ποτέ στα χρόνια της κοινής ζωής σας δεν έχεις θυμηθεί ούτε ένα όνειρο τότε οι πιθανότητες να γίνεις πιστευτός κλίνουν προς το μηδέν.

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή