Γεννηματά: Ο κ. Σαμαράς έχει κομματικές ψευδαισθήσεις

"Ο κ. Σαμαράς εξαγγέλλει σήμερα μία στρατηγική γεμάτη κομματικές ψευδαισθήσεις βγαλμένες από το χθες, που αντί να συμβάλουν στην υπέρβαση της οικονομικής κρίσης οδηγούν στην επικίνδυνη όξυνσή της", δήλωσε σήμερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, στην Καθημερινή της Κυριακής.

Γεννηματά: Ο κ. Σαμαράς έχει κομματικές ψευδαισθήσεις
1'

"Είναι προφανές ότι ο κ. Σαμαράς βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου. Αδυνατεί να κατανοήσει την πραγματικότητα και υποτάσσει τα μείζονα εθνικά συμφέροντα σε μία μικροκομματική αλαζονεία που καθίσταται ανεύθυνη και επικίνδυνη", ανέφερε η κα. Γεννηματά, κατακρίνοντας την πρόθεση του Αντώνη Σαμαρά να επιδιώξει νέες εκλογές σε περίπτωση έλλειψης αυτοδύναμης κυβέρνησης.

"Απέναντι σε αυτή τη λογική, το ΠΑΣΟΚ με τον Ευάγγελο Βενιζέλο σέβεται την κριτική και τις αγωνίες των πολιτών. Και αγωνίζεται να ενώσει δυνάμεις σε μία νικηφόρα συμμαχία μεταρρυθμίσεων, υπευθυνότητας και αλληλεγγύης με στόχο την προστασία των θυσιών στις οποίες υποβάλλονται οι Έλληνες πολίτες και την οριστική υπέρβαση της κρίσης", τόνισε η εκπρόσωπος Τύπου.

"Ελπίζουμε ο κ. Σαμαράς πολύ σύντομα να αντιληφθεί και να διορθώσει το ατόπημά του", είπε, τέλος, η Φώφη Γεννηματά.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή