Μ.Χαρακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την επικίνδυνη ατζέντα του

«Η ψήφος στον αριστερό λαϊκισμό οδηγεί στην έξοδο από το ευρώ, την επιστροφή σε μια υποτιμημένη δραχμή, τη διεθνή απομόνωση, την καταστροφή και το κοινωνικό χάος», τόνισε ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού της ΝΔ, Μάξιμος Χαρακόπουλος κατά την εισήγησή του στη συνεδρίαση της Επιτροπής Πολιτικής Ανάλυσης και Στρατηγικής.

Μ.Χαρακόπουλος: Ο ΣΥΡΙΖΑ διατηρεί την επικίνδυνη ατζέντα του
1'


«Ο ΣΥΡΙΖΑ, πιεζόμενος να δώσει πειστικές απαντήσεις για τις ανέφικτες και εξωπραγματικές θέσεις του για την οικονομία και την κοινωνία αναγκάζεται να εμφανίσει νέο στρογγυλεμένο πρόγραμμα, γραμμένο γρήγορα, με στόχο να παραπλανήσει τον ελληνικό λαό.

Στην πραγματικότητα, όμως, διατηρεί την ακραία και επικίνδυνη ατζέντα του», εκτίμησε, προσθέτοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ εκπροσωπεί τον πιο ακραίο λαϊκισμό, την πιο ανεύθυνη δημαγωγία καθώς λέει στους πολίτες ότι μπορεί να δράσει μονομερώς, να καταγγείλει τη δανειακή σύμβαση και να μην υπάρξουν συνέπειες.

«Χαμένοι στην συνεννόηση των συνιστωσών προτείνουν φόρους, περισσότερους και από την τρόικα. Προτείνουν αυξήσεις και επιδόματα στους πάντες, ακόμη και στους παράνομους αλλοδαπούς.

Και επειδή αποκαλύφθηκε η ανυπαρξία ρεαλισμού των θέσεών τους, τρέχουν να παρουσιάσουν νέο πρόγραμμα με λειασμένες τις προτάσεις τους. Για να ψαρέψουν στα θολά νερά», υπογράμμισε ασκώντας δριμεία κριτική στην Κουμουνδούρου.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή