Εκλογές 2023 - Ζαχαράκη: «Να συνεχίσουμε σε έναν δρόμο σταθερότητας, μακριά από άδειες υποσχέσεις»

Η Υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Σοφία Ζαχαράκη, χαρακτήρισε ως κρίσιμη στιγμή για τις αποφάσεις των Ελλήνων τις επερχόμενες εκλογές

Εκλογές 2023 - Ζαχαράκη: «Να συνεχίσουμε σε έναν δρόμο σταθερότητας, μακριά από άδειες υποσχέσεις»
2'

Ως «κρίσιμη στιγμή» για να αποφασίσουν οι Έλληνες πολίτες το πως θέλουν να διάγουν το βίο τους τα επόμενα τέσσερα χρόνια, χαρακτήρισε τις εθνικές εκλογές της 21ης Μαΐου, η Υφυπουργός Τουρισμού και υποψήφια Βουλευτής Ανατολικής Αττικής, Σοφία Ζαχαράκη, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ και τους «Δεκατιανούς», Γ. Πιτταρά και Γ. Γρηγοριάδη.

Η κα Ζαχαράκη τόνισε ότι «πλέον οι Έλληνες πολίτες έχουν τη δύναμη στα χέρια τους για να αποφασίσουν, μακριά από άδειες υποσχέσεις. Από όλες αυτές τις υποσχέσεις που ζήσαμε το 2015 και τελικά έγιναν όλα τα αντίθετα», συμπληρώνοντας πως «και να αποφασίσουν μπροστά σε μια προοπτική. Να συνεχίσουμε σε έναν δρόμο σταθερότητας».

Εν συνέχεια, υπογράμμισε «είδαμε τα νέα χθες από την αναβάθμιση της χώρας μας. Όπως και τα νέα της ΕΛΣΤΑΤ που από πρωτογενές έλλειμα, έχουμε πρωτογενές πλεόνασμα. Μάθαμε, για πρώτη φορά, στην Ελλάδα ότι μπορείς να έχεις πλεόνασμα, αν και δίνεις -την ίδια στιγμή- τρίτη αύξηση στον κατώτατο μισθό και αυξάνεις τις συντάξεις. Υπάρχει περιθώριο για αυξήσεις στις συντάξεις και αυξήσεις 25% στους μισθούς των δημοσίων και ιδιωτικών υπαλλήλων».

Για την υπόθεση του πρώην Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Γεωργούλη, η Υφυπουργός Τουρισμού είπε ότι «κρατώ από όλες αυτές τις ημέρες, τον βιασμό αυτής της γυναίκας δευτερογενώς. Όλη αυτή η κοινοποίηση των στοιχείων, αλλά και μια προσπάθεια αποδόμησης της γυναίκας που κατήγγειλε», προσθέτοντας: «Αυτό, το οποίο συγκρατώ για όλες τις γυναίκες που μας παρακολουθούν, είναι ότι υπάρχει στήριξη, το κράτος είναι δω να τις στηρίξει, η γραμμή είναι το 15900. Πρέπει να ανοίξουν τα στόματα και να προστατευθεί η ευάλωτη γυναίκα, αυτή που αυτή τη στιγμή δέχεται οποιαδήποτε μορφή βίας».

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή