Γεωργιάδης για Αυγενάκη: «Στη ΝΔ πράξεις βίας δεν γίνονται ανεκτές»

«Η φράση "έχω ασυλία" εκτός από εξοργιστική είναι και ανόητη», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης για τον Λευτέρη Αυγενάκη
Γεωργιάδης για Αυγενάκη: «Στη ΝΔ πράξεις βίας δεν γίνονται ανεκτές»
INTIME NEWS
1'

Μιλώντας για το περιστατικό ξυλοδαρμού του υπαλλήλου αεροπορικής εταιρείας στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος απ' τον Λευτέρη Αυγενάκη, ο Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ πως «στη ΝΔ πράξεις βίας δεν γίνονται ανεκτές».

Στη συνέχεια, ο Άδωνις Γεωργιάδης μίλησε για τη φράση «έχω ασυλία» που είπε ο Λευτέρης Αυγενάκης μετά το περιστατικό στο αεροδρόμιο, εξηγώντας πως κάτι τέτοιο είναι εκτός από εξοργιστικό και ανόητο.

Επίσης, ο υπουργός Υγείας ερωτηθείς σχετικά είπε ότι «θα δεχόμουν το όρο αλαζονεία αν δεν είχε διαγραφεί πάραυτα. Πρόσθεσε λέγοντας: «Προφανές ότι ο κ. Αυγενάκης ήταν εκτός εαυτού αλλά δεν υπάρχει δικαιολογία. Δεν δέχομαι καμία υπόδειξη από την αριστερά με αφορμή την επίθεση με το "άι στον διάολο" της Φωτίου προς την Κεφαλογιάννη».

Επίσης, αναφέρθηκε στο άρθρο του Κουφουντίνα για την Λάρκο. «Όταν νομιμοποιείς τις δολοφονίες δεν μπορείς να διαμαρτύρεσαι για το χαστούκι» τόνισε και πρόσθεσε ότι η βία είναι καταδικαστέα.

Για την άρνηση να παραδώσει την έδρα, είπε: «δεν θυμάμαι πολλούς βουλευτές να έχουν παραδώσει έδρα. Η άποψη μου για την έδρα και την έχω αποδείξει είναι ότι όταν εκλέγεσαι με μια παράταξη η έδρα δεν είναι δική σου, είναι αδιαίρετου».

Αμέσως μετά, ο υπουργός Υγείας αρνήθηκε να σχολιάσει τις ομιλίες των πρώην πρωθυπουργών Κώστα Καραμανλή και Αντώνη Σαμαρά σε εκδήλωση παρουσίασης βιβλίου. Τόνισε ωστόσο πως «οι πολίτες θα ξαναψηφίσουν τη ΝΔ ή δεν θα την ξαναψηφίσουν αν η καθημερινότητά τους γίνει καλύτερη ή όχι».

Σχετικές ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή