Πυρά ΝΔ για το θέμα των ταξί

Πυρά κατά του πρωθυπουργού και κατά του υπουργού Μεταφορών...

Πυρά ΝΔ για το θέμα των ταξί
1'

Πυρά κατά του πρωθυπουργού και κατά του υπουργού Μεταφορών Γ. Ραγκούση εξαπέλυσε για ακόμα μια φορά η ΝΔ με αφορμή το θέμα της απελευθέρωσης του επαγγέλματος των ταξί.

Για κυνική ομολογία ιδιοκτησιακής αντίληψης των δομών του κράτους, η οποία επιβεβαιώνει ότι η κυβέρνηση αποτελείται από αυτόνομα τσιφλίκια, χωρίς συντονισμό, συνέχεια και συνέπεια, έκανε λόγο ο εκπρόσωπος της ΝΔ Γιάννης Μιχελάκης.

Η αξιωματική αντιπολίτευση κάλεσε εκ νέου τον πρωθυπουργό - τον οποίο κατηγόρησε πως διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, βρίζει τη ΝΔ και παριστάνει τον Πόντιο Πιλάτο - να συνειδητοποιήσει τις ευθύνες του και να πάρει θέση στο θέμα των ταξί. «Ο κ. Παπανδρέου να εγκαταλείψει το ρόλο του ξένου και ανεύθυνου παρατηρητή και να δρομολογήσει τη μόνη λύση: Απελευθέρωση του επαγγέλματος, με τους κανόνες που ισχύουν σε όλες τις χώρες της Ευρώπης».

Ο Γιάννης Μιχελάκης κάλεσε, επίσης, τους οδηγούς ταξί, σε όλη τη χώρα, να αποκρούσουν τις μεθοδεύσεις κοινωνικού αυτοματισμού, στις οποίες - όπως είπε - επενδύει ο Γιάννης Ραγκούσης και να μην προχωρήσουν σε αποκλεισμούς αεροδρομίων, λιμανιών και οδικών αξόνων.

Θα πρέπει, τόνισε, να αντιπαρατάξουν υπευθυνότητα, στην ανευθυνότητα της κυβέρνησης και να επιδείξουν κοινωνική ευαισθησία, απέναντι στην κυβερνητική αναλγησία.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή